We werken bij voorkeur op afspraak. U kan deze makkelijk zelf inboeken via deze link

SuperChic, waar uw droomkeuken in Zwijnaarde werkelijkheid wordt

Sinds 1961 specialiseert SuperChic zich in keukens op maat bij u in Zwijnaarde. We bieden elke klant een persoonlijke ervaring met ons verscheiden team van adviseurs en vakmannen. In ons atelier in Deerlijk streven we naar perfectie in elk detail, wat resulteert in kwalitatief maatwerk. Zo wordt uw keuken een ruimte waar u zich thuis voelt.
keuken met haard

Ons team staat paraat

Ons ervaren topteam van 25 collega’s houdt zich bezig met het ontwerpen, produceren en plaatsen van uw droomkeuken in Zwijnaarde. Ze zijn stuk voor stuk meesters in hun vak. Gaande van de interieurarchitect tot de meubelmakers en monteurs die het project uitvoeren. Sinds jaar en dag is ons atelier in Deerlijk de plek waar dit gebeurt. Dat garandeert écht lokaal vakmanschap. Breng een bezoek aan onze showroom in Gent en leer onze medewerkers kennen. We ontvangen u met open armen!

Uw keuken op maat in Zwijnaarde is lokaal vervaardigd

Het gehele proces om uw keuken in Zwijnaarde te realiseren voeren we van begin tot einde zelf uit. Met een geschiedenis van zo’n 60 jaar, worden onze keukens in Deerlijk nog steeds zonder compromissen op kwaliteit gemaakt. Onze meubelmakers bouwen uw keuken volledig op maat in het atelier. De combinatie van hun ervaring en onze hoogwaardige machines zorgt voor de perfecte afwerkingsgraad. Hierbij enkel de beste materialen en technieken gebruiken, spreekt voor zich.

U bent uniek, net zoals uw interieur

Onze interieurarchitecten verwelkomen u graag in onze showroom in Gent. Ze nemen de tijd om uw dromen, wensen en noden te begrijpen. Door een persoonlijk designproces wordt uw keuken in Zwijnaarde tastbaar. Het grondplan wordt concreet door de keuze van speciale materialen en afwerking. Wij denken actief met u mee. Zo wordt uw keuken, het kloppende hart van uw huis, op maat gemaakt.

keuken gent groen

Uw maatkeuken in Zwijnaarde aan een eerlijke prijs

Wij staan garant voor een op maat gemaakte keuken in Zwijnaarde aan een prijs die correct en eerlijk is. Bij ons geen verrassingen, u betaalt exact wat werd overeengekomen. Pas nadat uw keuken tot in de kleinste details is afgewerkt en opgeleverd, betaalt u de definitieve factuur. Zo blijven we streven naar perfectie en waarborgen we 100% tevredenheid van u als onze klant.

keuken dendermonde wit
Bent u op zoek naar persoonlijke en professionele begeleiding en heeft u reeds uw eventuele bouwvergunning verkregen? Maak nu een afspraak in onze showroom te Gent!
Lees meer