We werken bij voorkeur op afspraak. U kan deze makkelijk zelf inboeken via deze link

Onze mensen

SuperChic is reeds 60 jaar gespecialiseerd in keukens en interieurs op maat. Ons team bestaat uit 25 ervaren collega’s: meubelmakers, interieurarchitecten en monteurs. We ontwerpen, produceren en plaatsen alles volledig zelf vanuit ons atelier te Deerlijk. Kortom, écht lokaal vakmanschap.

Onze vakmensen hebben ervaring met maatkasten van 4 meter hoogte tot het in de puntjes afwerken van kleine nisjes. We bewerken massieve fronten en plaatsen maatwerk in natuursteen. Onze eigen lakkerij kan uw meest veeleisende projecten met structuurlak, beits en vernis aan.

Leer onze medewerkers kennen tijdens uw bezoek aan een van onze toonzalen of in ons atelier. U bent hier altijd welkom.

Onze geschiedenis

Meubelmaker Frans Roobrouck richt samen met zijn echtgenote Maria in 1961 te Deerlijk een meubelbedrijf op, gespecialiseerd in de productie van meubilair voor naaimachines.

Na enkele jaren vervoegen zonen Dominiek, Patrick en Geert Roobrouck het familiebedrijf dat intussen ook buffetkasten en keukens produceert in eigen atelier te Sint-Lodewijk, Deerlijk.

SuperChic investeert voortdurend in het machinepark en de toonzalen, zo maken computergestuurde CNC houtbewerkingsmachines hun intrede in het atelier en openen we een tweede toonzaal in Gent.

Maatwerk wordt de maatstaf voor elke realisatie van SuperChic en we breiden uit naar het produceren van volledige interieurs zoals dressing, bibliotheek, badkamermeubelen, wasplaats…

In 2021 viert SuperChic 60 jaar ervaring in het produceren en plaatsen van keukens en interieur op maat. Hoge kwaliteit, de bijbehorende service, ambacht en een correcte manier van werken staan centraal bij alles wat we doen.

Johan Delrue en Sébastien Merchiers komen aan boord bij SuperChic. We groeien verder als bedrijf en ambiëren een stap verder te gaan met onze ontwerpen en dienstverlening. We blijven investeren in ons machinepark met als doel de kwaliteit van ons maatwerk, ergonomie voor onze werknemers en duurzaamheid van onze productie te verbeteren.

Onze aanpak

U bent steeds welkom na afspraak, of u komt vrijblijvend binnen, in één van onze toonzalen waar u ontvangen zal worden door een van onze collega interieurarchitecten. Met koffie van vers gemalen bonen bespreken we samen uw dromen, bouw- of renovatieplannen alsook uw eventuele moodboard. Wij nemen de tijd om naar u en uw familie te luisteren en jullie noden te leren kennen.

Na een uitgebreide kennismaking maken we uw dromen en wensen tastbaar aan de hand van een eerste schets van het grondplan. Gezien we alles zelf produceren op maat van uw wensen, bent u niet gebonden aan een vaste catalogus, noch vaste modules of afmetingen. Onze interieurarchitecten houden ergonomie en functionaliteit in hun achterhoofd en denken voor u en met u mee.

Tevreden over het grondplan van uw keuken? Dan is het nu tijd om het hart van de woning zijn eigenheid te geven. Materialen, kleuren, belijning en vormen worden nauwlettend afgewogen. Samen aan de hand van je moodboard selecteren we uit ons uitgebreid stalengamma een combinatie van materialen die van jouw huis een thuis maakt.

 

Uw droomkeuken

We nemen de tijd voor uw ontwerp en zetten nooit onze klanten onder druk om direct te kopen. We plannen een tweede afspraak in om we met u een volledig uitgewerkt voorstel bespreken. We overlopen een gedetailleerde en transparante offerte, grondplannen en 3D renders van uw project. Dit wordt uitgebreid besproken om na te gaan of alles naar uw wens uitgevoerd is en niets aan het toeval overgelaten is.

Ook voor natuursteen en fineer bent u bij SuperChic aan het juiste adres. Gezien dit natuurproducten zijn, en elk stuk uniek is, bieden we aan onze klanten de mogelijkheid om uw perfecte werkblad of fineer uit te kiezen bij onze leveranciers.

“Dit is het!” U bent tevreden over het werk van onze interieurarchitecten en bent klaar om tot uitvoering over te gaan. We voeren een opmeting uit bij u thuis en uw order wordt doorgegeven aan onze technisch tekenaar die dit omzet tot concrete instructies voor onze werkplaats.

 

Ons atelier

Wist u dit wij nog steeds alles zelf maken in ons atelier te Deerlijk? 

Dit is onze sterkte! We maken een rondleiding in ons atelier dan ook graag deel van uw ervaring. Vraag ernaar aan een van onze collega’s en we leggen u met plezier de verschillende stappen in het productieproces van ons maatwerk uit.

Meer weten over de werking van ons atelier en onze collega’s? Lees er alles over in onze blog: