We werken bij voorkeur op afspraak. U kan deze makkelijk zelf inboeken via deze link

SuperChic: de unieke maatkeuken voor uw woning in Zulzeke

Al sinds 1961 specialiseert SuperChic zich in keukens op maat in Zulzeke. Dankzij ons toegewijde team van adviseurs en vakmensen kunnen we elke klant een persoonlijke ervaring bieden. Kwalitatief maatwerk staat centraal in de productie van elke keuken die ons atelier in Deerlijk verlaat. Zo maken we van uw keuken een omgeving waar u zich thuis voelt.
keuken overzicht hout wit

Ons team staat paraat

We hebben een ervaren topteam van 25 collega’s dat zich bezighoudt met het ontwerpen, produceren en plaatsen van uw droomkeuken in Zulzeke. Iedere collega is een meester in zijn vakgebied. Van de interieurarchitect die het ontwerp maakt, tot de meubelmakers en monteurs die het project uitvoeren. Sinds jaar en dag is ons atelier in Deerlijk de plek waar dit gebeurt. Zo verzekeren we u van écht lokaal vakmanschap. Breng een bezoek aan onze toonzaal in Deerlijk en maak kennis met onze medewerkers. U wordt met open armen ontvangen!

U bent uniek, net als uw interieur

In onze showroom in Deerlijk staan onze interieurarchitecten voor u klaar. Ze nemen de tijd om aandachtig te luisteren naar uw dromen, wensen en noden. Uw keuken in Zulzeke wordt tastbaar door een persoonlijk designproces. Door de selectie van bijzondere materialen en afwerking wordt de schets van het grondplan concreet. Uw visie is belangrijk voor ons, we denken graag met u mee. Zo wordt uw keuken, het kloppende hart van uw huis, gevormd naar uw unieke wensen.

Uw keuken op maat in Zulzeke wordt lokaal vervaardigd

Onze betrokkenheid omvat het volledige proces, van ontwerp tot realisatie van uw keuken in Zulzeke. Met constante focus op kwaliteit, worden onze keukens al 60 jaar lang vervaardigd in Deerlijk. Onze meubelmakers in het atelier bouwen uw keuken met precisie op maat. De perfecte afwerking wordt gerealiseerd door de combinatie van hun vakkennis en onze hoogtechnologische machines. Hierbij enkel de beste materialen en technieken gebruiken, spreekt voor zich.

keuken waregem buitenaf

Uw maatkeuken in Zulzeke aan een juiste prijs

Voor uw keuken op maat in Zulzeke hanteren wij altijd een correcte en eerlijke prijs. U betaalt wat vooraf werd afgesproken. Nadat uw keuken tot in de details is afgewerkt, ontvangt u de eindfactuur. Zo drijven we onszelf naar perfectie en verzekeren we een onbetwiste 100% tevredenheid van u als klant.

Heeft u al een eventuele bouwvergunning en zoekt u persoonlijke en professionele begeleiding? Ontdek de mogelijkheden voor uw keuken door nu een afspraak te maken in onze showroom te Deerlijk!
Lees meer