We werken bij voorkeur op afspraak. U kan deze makkelijk zelf inboeken via deze link

Uw droomkeuken op maat in Zevergem

Sinds 1961 specialiseert SuperChic zich in keukens op maat bij u in Zevergem. We bieden elke klant een persoonlijke ervaring met ons professioneel team van adviseurs en vakmannen. Kwalitatief maatwerk is de essentie van iedere keuken die ons atelier in Deerlijk verlaat. Zo maken we van uw keuken een ruimte waar u zich thuis voelt.
keuken marmer wit

Op ons team kunt u rekenen

In samenwerking met ons ervaren topteam van 25 collega’s realiseren we de keuken van uw dromen in Zevergem, van ontwerp tot plaatsing. Ze onderscheiden zich stuk voor stuk als meesters in hun werk. Van de interieurarchitect die het ontwerp maakt, tot de meubelmakers en monteurs die het project uitvoeren. Sinds jaar en dag speelt dit alles zich af in ons atelier in Deerlijk. Dat garandeert écht lokaal vakmanschap. Maak kennis met onze medewerkers tijdens uw bezoek aan onze showroom in Gent. Onze deur staat voor u open!

Uw keuken op maat in Zevergem, lokaal vervaardigd

Het gehele proces om uw keuken in Zevergem te realiseren voeren we van begin tot einde zelf uit. Met de hoogste kwaliteitsstandaarden, worden onze keukens al 60 jaar lang vervaardigd in Deerlijk. In ons atelier wordt uw keuken met zorg en precisie op maat gebouwd door onze meubelmakers. Onze hoogwaardige machines en hun vakkundigheid dragen bij aan een afwerking van topkwaliteit. Hierbij enkel de beste materialen en technieken gebruiken, spreekt voor zich.

U bent uniek, uw interieur is dat ook

In onze showroom in Gent wordt u met plezier verwelkomd door onze interieurarchitecten. Ze nemen de tijd om te luisteren naar wat u belangrijk vindt in het ontwerp. Uw keuken in Zevergem wordt tastbaar door een persoonlijk designproces. Het grondplan wordt concreet door de keuze van speciale materialen en afwerking. Uw visie is belangrijk voor ons, we denken graag met u mee. Zo wordt uw keuken, het kloppende hart van uw huis, gevormd naar uw specifieke wensen.

keuken gent groen

Uw maatkeuken in Zevergem aan een correcte prijs

Wij staan garant voor een op maat gemaakte keuken in Zevergem aan een prijs die correct en eerlijk is. U betaalt wat vooraf werd overeengekomen. Pas nadat uw keuken tot in de kleinste details is afgewerkt en opgeleverd, volgt de definitieve factuur. Zo drijven we onszelf naar perfectie en verzekeren we een onbetwiste 100% tevredenheid van u als klant.

keukeneiland wit hout
Zoekt u persoonlijke en professionele begeleiding en heeft u reeds uw eventuele bouwvergunning verkregen? Plan een afspraak in onze showroom te Gent en laat u inspireren!
Lees meer