We werken bij voorkeur op afspraak. U kan deze makkelijk zelf inboeken via deze link

SuperChic, uw partner voor keukens op maat in Zeveren

SuperChic is al sinds 1961 specialist in keukens op maat in Zeveren. Elke klant ervaart bij ons een persoonlijke benadering dankzij ons professionele en diverse team van adviseurs en vakmensen. In ons atelier in Deerlijk streven we naar perfectie in elk detail, wat resulteert in kwalitatief maatwerk. Zo toveren we uw keuken om in een plaats waar u zich direct thuis voelt.
keuken roze

Ons team staat voor u klaar

Wij werken met een ervaren topteam van 25 collega’s dat gespecialiseerd is in het ontwerpen, produceren en plaatsen van keukens in Zeveren. Iedere collega blinkt uit in zijn werk. Gaande van de interieurarchitect die uw keuken ontwerpt, tot de meubelmakers en monteurs die uw keuken produceren en plaatsen. Dit alles vindt sinds jaar en dag plaats in ons atelier in Deerlijk. Hiermee garanderen we u écht lokaal vakmanschap. Leer onze medewerkers kennen tijdens uw bezoek aan onze showroom in Gent. U bent van harte welkom!

Uw keuken op maat in Zeveren wordt lokaal vervaardigd

Onze betrokkenheid omvat het volledige proces, van ontwerp tot realisatie van uw keuken in Zeveren. Met een geschiedenis van zo’n 60 jaar, worden onze keukens in Deerlijk nog steeds zonder compromissen op kwaliteit gemaakt. Onze meubelmakers maken uw keuken volledig op maat in het atelier. Onze hoogwaardige machines, gecombineerd met hun expertise, garanderen een onberispelijke afwerking. Dat hierbij enkel de beste materialen en technieken worden gebruikt, is vanzelfsprekend.

U bent uniek, net zoals uw interieur

Kom langs in onze showroom in Gent, waar onze interieurarchitecten u met plezier zullen verwelkomen. Ze nemen de tijd om te luisteren naar wat u belangrijk vindt in het ontwerp. Uw keuken in Zeveren krijgt vorm door ons persoonlijke designproces. Unieke materialen en afwerking geven leven aan de schets van het grondplan. Uw visie is belangrijk voor ons, we denken graag met u mee. Zo wordt uw keuken, het kloppende hart van uw huis.

keuken waregem buitenaf

Uw maatkeuken in Zeveren aan een correcte prijs

Een correcte en eerlijke prijs is bij ons een vast gegeven voor uw keuken op maat in Zeveren. Geen onverwachte uitgaven: u betaald wat vooraf werd afgesproken. Pas nadat uw keuken tot in de kleinste details is afgewerkt en opgeleverd, volgt de eindfactuur. Zo streven we naar perfectie en garanderen we u als klant 100% tevredenheid.

keuken dendermonde wit
Zoekt u persoonlijke en professionele begeleiding en heeft u reeds uw eventuele bouwvergunning verkregen? Ontdek de mogelijkheden voor uw keuken door nu een afspraak te maken in onze showroom te Gent!
Lees meer