We werken bij voorkeur op afspraak. U kan deze makkelijk zelf inboeken via deze link

Personaliseer uw keuken in Zeveneken met SuperChic

Al sinds 1961 richt SuperChic zich op keukens op maat in Zeveneken. Met ons bekwaam en verscheiden team van adviseurs en vakmensen bieden we elke klant een persoonlijke ervaring. Kwalitatief maatwerk is de essentie van elke keuken die ons atelier in Deerlijk verlaat. Zo creëren we een ruimte waarin u zich direct thuis voelt.
keuken groen

Ons team staat voor u klaar

Met ons ervaren topteam van 25 collega’s realiseren we elke stap van uw droomkeuken in Zeveneken, van ontwerp tot plaatsing. Iedere collega is een meester in zijn werk. Van de interieurarchitect die uw keuken ontwerpt, tot de meubelmakers en monteurs die het project uitvoeren. Dit alles gebeurt sinds jaar en dag vanuit ons atelier in Deerlijk. 100% lokaal vakmanschap! Maak kennis met onze medewerkers tijdens uw bezoek aan onze toonzaal in Gent. Onze deur staat voor u open!

Uw keuken op maat in Zeveneken is lokaal vervaardigd

Van begin tot einde, we voeren het gehele proces zelf uit om uw keuken te realiseren in Zeveneken. Met een geschiedenis van zo’n 60 jaar, worden onze keukens in Deerlijk nog steeds gerealiseerd zonder compromissen op kwaliteit. Onze meubelmakers in het atelier bouwen uw keuken met precisie op maat. De perfecte afwerking wordt gerealiseerd door de combinatie van hun vakkennis en onze geavanceerde machines. Het is uiteraard vanzelfsprekend dat hierbij enkel de beste materialen en technieken worden gebruikt.

U bent uniek, net zoals uw interieur

In onze showroom in Gent wordt u met open armen ontvangen door onze interieurarchitecten. Ze nemen de tijd om in alle rust te luisteren naar wat u belangrijk vindt in uw ontwerp. Door een persoonlijk designproces wordt uw keuken in Zeveneken tastbaar. Een schets van het grondplan wordt concreet door de keuze van unieke materialen en afwerking. Wij staan aan uw zijde en denken graag met u mee. Zo krijgt uw keuken, het kloppende hart van uw huis, de unieke touch die bij u past.

keuken waregem buitenaf

Uw maatkeuken in Zeveneken aan een correcte prijs

Bij ons kunt u rekenen op een keuken op maat in Zeveneken aan een correcte en eerlijke prijs. U betaalt wat werd overeengekomen. Nadat uw keuken tot in de details is afgewerkt, ontvangt u de eindfactuur. Zo drijven we onszelf naar perfectie en verzekeren we een onbetwiste 100% tevredenheid van u als klant.

keuken dendermonde wit
Bent u op zoek naar een persoonlijke en professionele ervaring en heeft u al uw eventuele bouwvergunning op zak? Maak een afspraak in onze showroom te Gent en laat ons uw droomkeuken samenstellen!
Lees meer