We werken bij voorkeur op afspraak. U kan deze makkelijk zelf inboeken via deze link

SuperChic, waar uw droomkeuken in Zele werkelijkheid wordt

Al sinds 1961 specialiseert SuperChic zich in keukens op maat in Zele. Dankzij ons toegewijde team van adviseurs en vakmensen kunnen we elke klant een persoonlijke ervaring bieden. In ons atelier in Deerlijk streven we naar perfectie in elk detail, wat resulteert in kwalitatief maatwerk. Ons doel is om van uw keuken een plaats te maken waar u zich thuis voelt.
keuken marmer wit

Ons team is u van dienst

Wij werken met een ervaren topteam van 25 collega’s dat gespecialiseerd is in het ontwerpen, produceren en plaatsen van keukens in Zele. Stuk voor stuk blinken ze uit in hun vak. Gaande van de interieurarchitect die uw keuken ontwerpt, tot de meubelmakers en monteurs die uw keuken produceren en plaatsen. Dit alles speelt zich sinds jaar en dag af in ons atelier in Deerlijk. Dat verzekert u van écht lokaal vakmanschap. Leer onze medewerkers kennen tijdens uw bezoek aan onze showroom in Gent. We heten u van harte welkom!

Uw keuken op maat in Zele, lokaal vervaardigd

Van begin tot einde, we voeren het gehele proces zelf uit om uw keuken te realiseren in Zele. Al 60 jaar lang worden onze keukens vervaardigd in Deerlijk zonder compromissen op kwaliteit. U kan rekenen op de vakkundigheid van onze meubelmakers die uw keuken op maat bouwen in ons atelier. De perfecte afwerking wordt gerealiseerd door de combinatie van hun vakkundigheid en onze hoogtechnologische machines. Het spreekt uiteraard voor zich dat hierbij enkel de beste materialen en technieken worden gebruikt.

U bent uniek, net zoals uw interieur

In onze showroom in Gent staan onze interieurarchitecten voor u klaar. Ze nemen de tijd om te luisteren naar wat u belangrijk vindt in het ontwerp. Dankzij een persoonlijk designproces wordt uw keuken in Zele tastbaar. De keuze voor specifieke materialen en afwerking maakt het grondplan tastbaar en concreet. Wij delen graag ideëen en denken actief met u mee. Zo krijgt uw keuken, het kloppende hart van uw huis, de unieke touch die bij u past.

keuken waregem buitenaf

Uw maatkeuken in Zele aan een correcte prijs

Bij ons kunt u rekenen op een keuken op maat in Zele aan een correcte en eerlijke prijs. Bij ons geen verrassingen, u betaalt exact wat werd overeengekomen. Pas wanneer uw keuken volledig en tot in de puntjes afgewerkt wordt opgeleverd, volgt de definitieve factuur. Zo streven we voortdurend naar perfectie en verzekeren we u 100% tevredenheid als onze gewaardeerde klant.

keukeneiland wit hout
Bent u op zoek naar een persoonlijke en professionele ervaring en heeft u al uw eventuele bouwvergunning op zak? Plan een afspraak in onze showroom te Gent en laat u inspireren!
Lees meer