We werken bij voorkeur op afspraak. U kan deze makkelijk zelf inboeken via deze link

Uw maatkeuken in Zaffelare, lokaal gemaakt door SuperChic

Sinds 1961 specialiseert SuperChic zich in het ontwerpen en realiseren van keukens op maat in Zaffelare. Met ons bekwaam en divers team van adviseurs en vakmensen bieden we elke klant een persoonlijke ervaring. Kwalitatief maatwerk staat centraal in de productie van elke keuken die ons atelier in Deerlijk verlaat. Zo maken we van uw keuken een plek waar u zich thuis voelt.
keuken marmer wit

Ons team is u van dienst

In samenwerking met ons ervaren topteam van 25 collega’s realiseren we de keuken van uw dromen in Zaffelare, van ontwerp tot plaatsing. Ze onderscheiden zich stuk voor stuk als meesters in hun vakgebied. Gaande van de interieurarchitect die uw keuken ontwerpt, tot de meubelmakers en monteurs die het project uitvoeren. Sinds jaar en dag vindt dit alles plek vanuit ons atelier in Deerlijk. 100% lokaal vakmanschap! Kom langs in onze showroom in Gent en leer onze medewerkers kennen. U bent van harte welkom!

Uw keuken op maat in Zaffelare is lokaal vervaardigd

Het gehele proces om uw keuken in Zaffelare te realiseren voeren we van begin tot einde zelf uit. Zonder enige compromissen op kwaliteit, worden onze keukens al 60 jaar lang vervaardigd in Deerlijk. Onze meubelmakers bouwen uw keuken volledig op maat in het atelier. De perfecte afwerking wordt gerealiseerd door de combinatie van hun expertise en onze geavanceerde machines. Hierbij enkel de beste materialen en technieken gebruiken, spreekt voor zich.

U bent uniek, net zoals uw interieur

In onze showroom in Gent staan onze interieurarchitecten voor u klaar. Ze nemen de tijd om te luisteren naar wat u belangrijk vindt in het ontwerp. Uw keuken in Zaffelare wordt tastbaar dankzij een persoonlijk designproces. De concrete uitwerking van het grondplan komt tot stand door de keuze van speciale materialen en afwerking. Wij delen graag ideëen en denken actief met u mee. Zo krijgt uw keuken, het kloppende hart van uw huis, de bijzondere touch die bij u past.

keuken waregem buitenaf

Uw maatkeuken in Zaffelare aan een correcte prijs

Wij garanderen steeds een correcte en eerlijke prijs voor uw keuken op maat in Zaffelare. U betaalt wat werd overeengekomen. Pas nadat uw keuken tot in de details is afgewerkt, volgt de definitieve factuur. Zo zetten we in op perfectie en verzekeren we u een gegarandeerde 100% tevredenheid als klant.

keuken dendermonde wit
Zoekt u persoonlijke en professionele begeleiding en heeft u reeds uw eventuele bouwvergunning verkregen? Maak nu een afspraak in onze showroom te Gent!
Lees meer