We werken bij voorkeur op afspraak. U kan deze makkelijk zelf inboeken via deze link

SuperChic, uw partner voor keukens op maat in Woubrechtegem

Al sinds 1961 richt SuperChic zich op keukens op maat in Woubrechtegem. We bieden elke klant een persoonlijke ervaring met ons professioneel team van adviseurs en vakmensen. Kwalitatief maatwerk is de norm voor elke keuken die ons atelier in Deerlijk verlaat. We gaan tot het uiterste om van uw keuken een plek te maken waar u zich thuis voelt.
keuken met haard

Ons team staat voor u klaar

We hebben een ervaren topteam van 25 collega’s dat zich bezighoudt met het ontwerpen, produceren en plaatsen van uw keuken in Woubrechtegem. Ze blinken stuk voor stuk uit in hun werk. Gaande van de interieurarchitect die uw keuken ontwerpt, tot de meubelmakers en monteurs die het project uitvoeren. Sinds jaar en dag gebeurt dit vanuit ons atelier in Deerlijk. Lokaal vakmanschap gegarandeerd! Breng een bezoek aan onze toonzaal in Gent en maak kennis met onze medewerkers. We heten u van harte welkom!

Uw keuken op maat in Woubrechtegem, lokaal vervaardigd

Het project om uw keuken in Woubrechtegem te realiseren, wordt door ons van begin tot eind beheerd. Met een geschiedenis van zo’n 60 jaar, worden onze keukens in Deerlijk nog steeds gerealiseerd zonder compromissen op kwaliteit. In het atelier bouwen onze meubelmakers uw keuken volledig op maat. We garanderen de perfecte afwerking door de combinatie van hun vakkennis en onze hoogtechnologische machines. Dat hierbij enkel de beste materialen en technieken worden gebruikt, is vanzelfsprekend.

U bent uniek, net als uw interieur

Kom langs in onze showroom in Gent, waar onze interieurarchitecten u met plezier zullen verwelkomen. Ze luisteren graag naar uw dromen, wensen en noden. Uw keuken in Woubrechtegem wordt tastbaar door een persoonlijk designproces. Een schets van het grondplan wordt concreet door de keuze van speciale materialen en afwerking. Wij denken met u mee. Zo krijgt uw keuken, het kloppende hart van uw huis, precies de eigenheid die u wenst.

keuken oudenaarde hout

Uw maatkeuken in Woubrechtegem aan een correcte prijs

Voor uw keuken op maat in Woubrechtegem wordt steeds een correcte en eerlijke prijs gehanteerd. Bij ons geen verrassingen, u betaalt exact wat werd afgesproken. Pas nadat uw keuken tot in de kleinste details is afgewerkt en opgeleverd, volgt de eindfactuur. Zo blijven we streven naar perfectie en waarborgen we 100% tevredenheid van u als onze klant.

keuken dendermonde wit
Bent u op zoek naar persoonlijke en professionele begeleiding en heeft u reeds uw eventuele bouwvergunning verkregen? Maak nu een afspraak in onze showroom te Gent en ontdek de mogelijkheden!
Lees meer