We werken bij voorkeur op afspraak. U kan deze makkelijk zelf inboeken via deze link

SuperChic, uw partner voor keukens op maat in Wortegem

Sinds 1961 specialiseert SuperChic zich in keukens op maat bij u in Wortegem. We bieden elke klant een persoonlijke ervaring met ons bekwaam team van adviseurs en vakmensen. Kwalitatief maatwerk is de essentie van elke keuken die ons atelier in Deerlijk verlaat. Zo zorgen we ervoor dat uw keuken een ruimte wordt waar u zich thuis voelt.
keuken grijs hout

Op ons team kunt u rekenen

De keuken van uw dromen in Wortegem wordt vakkundig ontworpen en geplaatst door ons ervaren topteam van 25 collega’s. Stuk voor stuk meesters in hun vakgebied. Van de interieurarchitect die het ontwerp maakt, tot de meubelmakers en monteurs die het project uitvoeren. Sinds jaar en dag is ons atelier in Deerlijk de plek waar dit gebeurt. Lokaal vakmanschap verzekerd! Kom langs in onze showroom in Deerlijk en leer onze medewerkers kennen. We ontvangen u met open armen!

Uw keuken op maat in Wortegem wordt lokaal vervaardigd

Wij zijn verantwoordelijk voor het volledige traject van uw keukenproject in Wortegem, van concept tot oplevering. Met een geschiedenis van zo’n 60 jaar, worden onze keukens in Deerlijk nog steeds zonder compromissen op kwaliteit gemaakt. Onze meubelmakers maken uw keuken volledig op maat in het atelier. Dankzij hun ervaring en onze geavanceerde machines bereiken we de perfecte afwerkingskwaliteit. Dat hierbij enkel de beste materialen en technieken worden gebruikt, spreekt voor zich.

U bent uniek, net zoals uw interieur

Onze interieurarchitecten verwelkomen u graag in onze showroom in Deerlijk. Ze nemen de tijd om te luisteren naar wat u belangrijk vindt in het ontwerp. Door ons persoonlijke designproces wordt uw keuken in Wortegem een tastbare realiteit. Door de selectie van unieke materialen en afwerking wordt de schets van het grondplan concreet. Wij staan aan uw zijde en denken graag met u mee. Zo krijgt uw keuken, het kloppende hart van uw huis, precies de eigenheid die u wenst.

keuken dendermonde overzicht

Uw maatkeuken in Wortegem aan een correcte prijs

Bij ons kunt u rekenen op een keuken op maat in Wortegem aan een correcte en eerlijke prijs. U betaalt steeds wat werd overeengekomen. Pas wanneer uw keuken volledig en tot in de puntjes afgewerkt wordt opgeleverd, volgt de eindfactuur. Zo blijven we streven naar perfectie en waarborgen we 100% tevredenheid van u als onze klant.

keuken dendermonde wit
Heeft u al een eventuele bouwvergunning en zoekt u persoonlijke en professionele begeleiding? Ontdek de mogelijkheden voor uw keuken door nu een afspraak te maken in onze showroom te Deerlijk!
Lees meer