We werken bij voorkeur op afspraak. U kan deze makkelijk zelf inboeken via deze link

Creëer uw droomkeuken in Wortegem-Petegem met SuperChic

SuperChic specialiseert zich sinds 1961 in keukens op maat bij u in Wortegem-Petegem. Met ons bekwaam en toegewijd team van adviseurs en vakmensen bieden we elke klant een persoonlijke ervaring. In ons atelier in Deerlijk streven we naar perfectie in elk detail, wat resulteert in kwalitatief maatwerk. Ons doel is om van uw keuken een omgeving te maken waar u zich thuis voelt.
keuken overzicht wit

Ons team staat paraat

Ons ervaren topteam van 25 collega’s staat garant voor het ontwerpen, produceren en plaatsen van uw keuken in Wortegem-Petegem. Stuk voor stuk meesters in hun vakgebied. Gaande van de interieurarchitect tot de meubelmakers en monteurs die het project uitvoeren. Sinds jaar en dag vindt dit alles plaats vanuit ons atelier in Deerlijk. Dat verzekert u van écht lokaal vakmanschap. Leer onze medewerkers kennen tijdens uw bezoek aan onze toonzaal in Deerlijk. U wordt met open armen ontvangen!

Uw keuken op maat in Wortegem-Petegem, lokaal vervaardigd

Van begin tot einde, we voeren het gehele proces om uw keuken te realiseren in Wortegem-Petegem zelf uit. Met een geschiedenis van zo’n 60 jaar, worden onze keukens in Deerlijk nog steeds zonder compromissen op kwaliteit gemaakt. Onze meubelmakers in het atelier bouwen uw keuken met precisie op maat. We garanderen de perfecte afwerking door de combinatie van hun vakkundigheid en onze hoogwaardige machines. Dat hierbij enkel de beste materialen en technieken worden gebruikt, is vanzelfsprekend.

U bent uniek, net zoals uw interieur

Kom langs in onze showroom in Deerlijk, waar onze interieurarchitecten u met plezier zullen verwelkomen. Ze nemen de tijd om uw dromen, wensen en noden te begrijpen. Dankzij een persoonlijk designproces wordt uw keuken in Wortegem-Petegem tastbaar. Unieke materialen en afwerking geven leven aan de schets van het grondplan. Wij staan aan uw zijde en denken graag met u mee. Zo wordt uw keuken, het kloppende hart van uw huis, op maat gemaakt.

keuken dendermonde overzicht

Uw maatkeuken in Wortegem-Petegem aan een juiste prijs

Wij garanderen steeds een correcte en eerlijke prijs voor uw keuken op maat in Wortegem-Petegem. U betaalt wat vooraf werd afgesproken. Pas wanneer uw keuken volledig en tot in de puntjes afgewerkt wordt opgeleverd, volgt de slotfactuur. Zo streven we naar perfectie en garanderen we u als klant 100% tevredenheid.

keukeneiland wit hout
Heeft u uw eventuele bouwvergunning op zak en bent u op zoek naar een persoonlijke en professionele ervaring? Plan een afspraak in onze showroom te Deerlijk en laat u inspireren!
Lees meer