We werken bij voorkeur op afspraak. U kan deze makkelijk zelf inboeken via deze link

Uw keuken op maat in Wontergem met een persoonlijke touch

SuperChic specialiseert zich sinds 1961 in keukens op maat bij u in Wontergem. Met een team van professionele adviseurs en vakmensen streven we ernaar elke klant een persoonlijke ervaring te bieden. In ons atelier in Deerlijk is kwalitatief maatwerk de leidraad voor iedere keuken die geproduceerd wordt. Zo wordt uw keuken een plek waar u zich thuis voelt.
keuken groen

Ons team is u van dienst

Uw droomkeuken in Wontergem wordt vakkundig ontworpen en geplaatst door ons ervaren topteam van 25 collega’s. Iedere collega is een meester in zijn vakgebied. Gaande van de interieurarchitect die uw keuken ontwerpt, tot de meubelmakers en monteurs die het project uitvoeren. Sinds jaar en dag vindt dit alles plaats vanuit ons atelier in Deerlijk. Zo bieden we u écht lokaal vakmanschap. Leer onze medewerkers kennen tijdens uw bezoek aan onze toonzaal in Gent. U wordt met open armen ontvangen!

Uw keuken op maat in Wontergem is lokaal vervaardigd

Onze betrokkenheid omvat het volledige proces, van ontwerp tot realisatie van uw keuken in Wontergem. Zonder enige compromissen op kwaliteit, worden onze keukens al 60 jaar lang vervaardigd in Deerlijk. In ons atelier wordt uw keuken met zorg en precisie op maat gebouwd door onze meubelmakers. Onze hoogwaardige machines en hun vakkundigheid dragen bij aan een afwerking van topkwaliteit. Hierbij enkel de beste materialen en technieken gebruiken, spreekt voor zich.

U bent uniek, uw interieur is dat ook

In onze showroom in Gent wordt u met plezier verwelkomd door onze interieurarchitecten. Ze nemen de tijd om in alle rust te luisteren naar uw dromen, wensen en noden. Dankzij een persoonlijk designproces wordt uw keuken in Wontergem tastbaar. Het grondplan wordt concreet door de keuze van unieke materialen en afwerking. Wij delen graag ideëen en denken actief met u mee. Zo wordt uw keuken, het kloppende hart van uw huis, op maat gemaakt.

keuken waregem buitenaf

Uw maatkeuken in Wontergem aan een correcte prijs

Voor uw keuken op maat in Wontergem hanteren wij altijd een correcte en eerlijke prijs. U betaalt steeds wat werd overeengekomen. De eindfactuur volgt pas wanneer uw keuken volledig en tot in de puntjes is voltooid. Zo streven we naar perfectie en garanderen we u als klant 100% tevredenheid.

keukeneiland wit hout
Bent u op zoek naar een persoonlijke en professionele ervaring en heeft u al uw eventuele bouwvergunning op zak? Maak nu een afspraak in onze showroom te Gent!
Lees meer