We werken bij voorkeur op afspraak. U kan deze makkelijk zelf inboeken via deze link

Realiseer uw droomkeuken in Wieze met SuperChic

SuperChic is al sinds 1961 specialist in keukens op maat in Wieze. Elke klant ervaart bij ons een persoonlijke benadering dankzij ons professionele en diverse team van adviseurs en vakmannen. Kwalitatief maatwerk is de essentie van elke keuken die ons atelier in Deerlijk verlaat. Zo wordt uw keuken een plek waar u zich thuis voelt.
keuken groen

Ons team is u van dienst

Uw droomkeuken in Wieze wordt vakkundig ontworpen, geproduceerd en geplaatst door ons ervaren topteam van 25 collega’s. Iedere collega blinkt uit in zijn werk. Gaande van de interieurarchitect die uw keuken ontwerpt, tot de meubelmakers en monteurs die het project uitvoeren. Dit alles gebeurt sinds jaar en dag vanuit ons atelier in Deerlijk. 100% lokaal vakmanschap! Breng een bezoek aan onze toonzaal in Gent en ontmoet onze medewerkers. U bent van harte welkom!

Uw keuken op maat in Wieze wordt lokaal vervaardigd

Onze betrokkenheid omvat het volledige proces, van ontwerp tot realisatie van uw keuken in Wieze. Al 60 jaar lang worden onze keukens vervaardigd in Deerlijk, met een constante focus op kwaliteit. Onze meubelmakers bouwen uw keuken volledig op maat in het atelier. De perfecte afwerking wordt gerealiseerd door de combinatie van hun expertise en onze hoogwaardige machines. Dat hierbij enkel de beste materialen en technieken worden gebruikt, is vanzelfsprekend.

U bent uniek, uw interieur is dat ook

Onze interieurarchitecten staan voor u klaar in onze showroom in Gent. Ze nemen de tijd om in alle rust te luisteren naar uw dromen, wensen en noden. Door een persoonlijk designproces wordt uw keuken in Wieze tastbaar. De keuze voor bijzondere materialen en afwerking maakt het grondplan tastbaar en concreet. Uw visie is belangrijk voor ons, we denken graag met u mee. Zo krijgt uw keuken, het kloppende hart van uw huis, de speciale touch die bij u past.

keuken aalst zwart

Uw maatkeuken in Wieze aan een eerlijke prijs

Voor uw keuken op maat in Wieze hanteren wij altijd een correcte en eerlijke prijs. Bij ons geen verrassingen, u betaalt exact wat werd overeengekomen. Pas nadat uw keuken tot in de kleinste details is afgewerkt en opgeleverd, volgt de eindfactuur. Zo streven we naar perfectie en garanderen we u als klant 100% tevredenheid.

keukeneiland wit hout
Heeft u al een eventuele bouwvergunning en zoekt u persoonlijke en professionele begeleiding? Maak een afspraak in onze showroom te Gent en laat ons uw keuken samenstellen!
Lees meer