We werken bij voorkeur op afspraak. U kan deze makkelijk zelf inboeken via deze link

Realiseer uw droomkeuken in Wielsbeke met SuperChic

keukenblad marmer
SuperChic specialiseert zich sinds 1961 in keukens op maat bij u in Wielsbeke. Elke klant ervaart bij ons een persoonlijke benadering dankzij ons professionele en diverse team van adviseurs en vakmensen. In ons atelier in Deerlijk is kwalitatief maatwerk de maatstaf voor elke keuken die geproduceerd wordt. Zo toveren we uw keuken om in een omgeving waar u zich direct thuis voelt.
keuken overzicht hout wit

U bent uniek, net als uw interieur

Kom langs in onze showroom in Deerlijk, waar onze interieurarchitecten u met plezier zullen verwelkomen. Ze nemen de tijd om te luisteren naar uw dromen, wensen en noden. Uw keuken in Wielsbeke krijgt vorm door ons persoonlijke designproces. Een schets van het grondplan wordt concreet door de keuze van speciale materialen en afwerking. Wij denken voortdurend met u mee. Zo krijgt uw keuken, het kloppende hart van uw huis, de persoonlijke toets die u wenst.

Uw maatkeuken in Wielsbeke aan een correcte prijs

Bij ons kunt u rekenen op een keuken op maat in Wielsbeke aan een correcte en eerlijke prijs. Transparantie staat voorop: u betaalt wat werd afgesproken. Pas nadat uw keuken tot in de details is afgewerkt, volgt de definitieve factuur. Zo drijven we onszelf naar perfectie en garanderen we 100% tevredenheid van u als onze klant.

Uw keuken op maat in Wielsbeke, lokaal vervaardigd

Van begin tot einde, we voeren het gehele proces zelf uit om uw keuken te realiseren in Wielsbeke. Met een geschiedenis van zo’n 60 jaar, worden onze keukens in Deerlijk nog steeds gerealiseerd zonder compromissen op kwaliteit. U kan rekenen op de vakkennis van onze meubelmakers die uw keuken op maat bouwen in ons atelier. De combinatie van hun ervaring en onze hoogtechnologische machines zorgt voor de perfecte afwerkingsgraad. Dat hierbij enkel de beste materialen en technieken worden gebruikt, is vanzelfsprekend.

keuken roeselare hout

Ons team is u van dienst

Ons ervaren topteam van 25 collega’s houdt zich bezig met het ontwerpen, produceren en plaatsen van uw keuken in Wielsbeke. Stuk voor stuk onderscheiden ze zich als meesters in hun vakgebied. Van de interieurarchitect die uw keuken ontwerpt, tot de meubelmakers en monteurs die het project uitvoeren. Dit alles speelt zich sinds jaar en dag af in ons atelier in Deerlijk. Dat verzekert u van écht lokaal vakmanschap. Kom langs in onze toonzaal in Deerlijk en maak kennis met onze medewerkers. Bij ons bent u van harte welkom!

keukeneiland wit hout

Uw afspraak maken

Heeft u al een eventuele bouwvergunning en zoekt u persoonlijke en professionele begeleiding? Plan een afspraak in onze showroom te Deerlijk en laat u inspireren!

Lees meer
keuken waregem buitenaf