We werken bij voorkeur op afspraak. U kan deze makkelijk zelf inboeken via deze link

Creëer uw droomkeuken in Wichelen met SuperChic

Al sinds 1961 richt SuperChic zich op keukens op maat in Wichelen. Ons diverse team van adviseurs en vakmensen zorgt ervoor dat elke klant een persoonlijke service ervaart. In ons atelier in Deerlijk streven we naar perfectie in elk detail, wat resulteert in kwalitatief maatwerk. Zo wordt uw keuken een ruimte waar u zich thuis voelt.
keuken met haard

Ons team staat paraat

We hebben een ervaren topteam van 25 collega’s dat zich bezighoudt met het ontwerpen, produceren en plaatsen van uw keuken in Wichelen. Ze blinken stuk voor stuk uit in hun vakgebied. Van de interieurarchitect die het ontwerp maakt, tot de meubelmakers en monteurs die het project uitvoeren. Dit alles vindt sinds jaar en dag plek in ons atelier in Deerlijk. 100% lokaal vakmanschap! Breng een bezoek aan onze toonzaal in Gent en maak kennis met onze medewerkers. We heten u van harte welkom!

Uw keuken op maat in Wichelen wordt lokaal vervaardigd

Wij zijn verantwoordelijk voor het volledige traject van uw keukenproject in Wichelen, van concept tot oplevering. Met constante focus op kwaliteit, worden onze keukens al 60 jaar lang vervaardigd in Deerlijk. Uw keuken wordt door onze meubelmakers volledig op maat gebouwd in het atelier. De perfecte afwerking wordt gerealiseerd door de combinatie van hun ervaring en onze hoogtechnologische machines. Het is uiteraard vanzelfsprekend dat hierbij enkel de beste materialen en technieken worden gebruikt.

U bent uniek, uw interieur is dat ook

In onze showroom in Gent wordt u met open armen ontvangen door onze interieurarchitecten. Ze nemen de tijd om te luisteren naar wat u belangrijk vindt in het ontwerp. Uw keuken in Wichelen wordt tastbaar dankzij een persoonlijk designproces. Door de selectie van bijzondere materialen en afwerking krijgt de schets van het grondplan vorm. Wij denken voortdurend met u mee. Zo wordt uw keuken, het kloppende hart van uw huis, op maat gemaakt.

keuken aalst zwart

Uw maatkeuken in Wichelen aan een eerlijke prijs

Voor uw keuken op maat in Wichelen hanteren wij altijd een correcte en eerlijke prijs. Transparantie staat voorop: u betaalt wat werd overeengekomen. De slotfactuur volgt pas wanneer uw keuken volledig en tot in de puntjes is voltooid. Zo drijven we onszelf naar perfectie en verzekeren we een onbetwiste 100% tevredenheid van u als klant.

keukeneiland wit hout
Zoekt u persoonlijke en professionele begeleiding en heeft u reeds uw eventuele bouwvergunning verkregen? Plan een afspraak in onze showroom te Gent en laat u inspireren!
Lees meer