We werken bij voorkeur op afspraak. U kan deze makkelijk zelf inboeken via deze link

Maak uw droomkeuken waar in Wetteren

Al sinds 1961 richt SuperChic zich op keukens op maat in Wetteren. We bieden elke klant een persoonlijke ervaring met ons professioneel team van adviseurs en vakmannen. Kwalitatief maatwerk is de essentie van iedere keuken die ons atelier in Deerlijk verlaat. Zo creëren we een ruimte waarin u zich direct thuis voelt.
keuken grijs hout

Ons team staat paraat

De keuken van uw dromen in Wetteren wordt vakkundig ontworpen en geplaatst door ons ervaren topteam van 25 collega’s. Iedere collega blinkt uit in zijn vakgebied. Van de interieurarchitect die uw keuken ontwerpt, tot de meubelmakers en monteurs die het project uitvoeren. Sinds jaar en dag gebeurt dit vanuit ons atelier in Deerlijk. Lokaal vakmanschap verzekerd! Leer onze medewerkers kennen tijdens uw bezoek aan onze showroom in Gent. U wordt met open armen ontvangen!

Uw keuken op maat in Wetteren, lokaal vervaardigd

Het gehele proces om uw keuken in Wetteren te realiseren voeren we van begin tot einde zelf uit. Met constante focus op kwaliteit, worden onze keukens al 60 jaar lang vervaardigd in Deerlijk. Uw keuken wordt door onze meubelmakers volledig op maat gemaakt in het atelier. Dankzij hun vakkennis en onze geavanceerde machines bereiken we de perfecte afwerkingskwaliteit. Het is vanzelfsprekend om uitsluitend de beste materialen en technieken te gebruiken.

U bent uniek, uw interieur is dat ook

In onze showroom in Gent ontvangen onze interieurarchitecten u met open armen. Ze nemen de tijd om te luisteren naar uw dromen, wensen en noden. Uw keuken in Wetteren krijgt vorm door ons persoonlijke designproces. De concrete uitwerking van het grondplan komt tot stand door de keuze van bijzondere materialen en afwerking. Wij staan aan uw zijde en denken graag met u mee. Zo krijgt uw keuken, het kloppende hart van uw huis, precies de eigenheid die u wenst.

keuken aalst zwart

Uw maatkeuken in Wetteren aan een eerlijke prijs

Voor uw keuken op maat in Wetteren garanderen wij steeds een correcte en eerlijke prijs. Bij ons geen verrassingen, u betaalt exact wat werd afgesproken. Pas nadat uw keuken tot in de kleinste details is afgewerkt en opgeleverd, volgt de eindfactuur. Zo blijven we streven naar perfectie en waarborgen we 100% tevredenheid van u als onze klant.

keukeneiland wit hout
Heeft u uw eventuele bouwvergunning op zak en bent u op zoek naar een persoonlijke en professionele ervaring? Maak nu een afspraak in onze showroom te Gent en ontdek de mogelijkheden!
Lees meer