We werken bij voorkeur op afspraak. U kan deze makkelijk zelf inboeken via deze link

SuperChic, waar uw droomkeuken in Westrem werkelijkheid wordt

SuperChic specialiseert zich sinds 1961 in keukens op maat bij u in Westrem. Met een team van professionele adviseurs en vakmensen streven we ernaar elke klant een persoonlijke ervaring te bieden. Kwalitatief maatwerk staat centraal in de productie van elke keuken die ons atelier in Deerlijk verlaat. Zo creëren we een ruimte waarin u zich meteen thuis voelt.
keuken met haard

Ons team staat voor u klaar

In samenwerking met ons ervaren topteam van 25 collega’s realiseren we de keuken van uw dromen in Westrem, van ontwerp tot plaatsing. Ze onderscheiden zich stuk voor stuk als meesters in hun werk. Gaande van de interieurarchitect tot de meubelmakers en monteurs die het project uitvoeren. Sinds jaar en dag speelt dit alles zich af in ons atelier in Deerlijk. Dat garandeert écht lokaal vakmanschap. Kom langs in onze showroom in Gent en maak kennis met onze medewerkers. We heten u van harte welkom!

Uw keuken op maat in Westrem is lokaal vervaardigd

Wij nemen verantwoordelijkheid voor het gehele proces om uw keuken in Westrem te realiseren. Met constante focus op kwaliteit, worden onze keukens al 60 jaar lang vervaardigd in Deerlijk. In het atelier bouwen onze meubelmakers uw keuken volledig op maat. De perfecte afwerking wordt gerealiseerd door de combinatie van hun expertise en onze hoogtechnologische machines. Hierbij enkel de beste materialen en technieken gebruiken, is vanzelfsprekend.

U bent uniek, net zoals uw interieur

Onze interieurarchitecten staan voor u klaar in onze showroom in Gent. Ze nemen de tijd om in alle rust te luisteren naar uw dromen, wensen en noden. Het persoonlijke karakter van uw keuken in Westrem komt tot leven tijdens ons designproces. De keuze voor bijzondere materialen en afwerking maakt het grondplan tastbaar en concreet. Uw visie is belangrijk voor ons, we denken graag met u mee. Zo krijgt uw keuken, het kloppende hart van uw huis, de eigenheid die bij u past.

keuken gent groen

Uw maatkeuken in Westrem aan een eerlijke prijs

Een correcte en eerlijke prijs is bij ons een vast gegeven voor uw keuken op maat in Westrem. Geen onverwachte uitgaven: u betaald wat vooraf werd afgesproken. De eindfactuur volgt pas wanneer uw keuken volledig en tot in de puntjes afgewerkt wordt opgeleverd. Zo drijven we onszelf naar perfectie en verzekeren we een onbetwiste 100% tevredenheid van u als klant.

keukeneiland wit hout
Bent u op zoek naar een persoonlijke en professionele ervaring en heeft u al uw eventuele bouwvergunning op zak? Plan een afspraak in onze showroom te Gent en laat u inspireren!
Lees meer