We werken bij voorkeur op afspraak. U kan deze makkelijk zelf inboeken via deze link

Realiseer uw droomkeuken in Welle met SuperChic

SuperChic is al sinds 1961 specialist in keukens op maat in Welle. We bieden elke klant een persoonlijke ervaring met ons bekwaam team van adviseurs en vakmannen. Iedere keuken die ons atelier in Deerlijk verlaat, getuigt van kwalitatief maatwerk. Zo zorgen we ervoor dat uw keuken een omgeving wordt waar u zich thuis voelt.
keuken roze

Ons team staat voor u klaar

In samenwerking met ons ervaren topteam van 25 collega’s realiseren we de keuken van uw dromen in Welle, van ontwerp tot plaatsing. Ze blinken stuk voor stuk uit in hun werk. Gaande van de interieurarchitect die uw keuken ontwerpt, tot de meubelmakers en monteurs die het project uitvoeren. Ons atelier in Deerlijk is sinds jaar en dag de plek waar dit gebeurt. Lokaal vakmanschap verzekerd! Leer onze medewerkers kennen tijdens uw bezoek aan onze showroom in Gent. U bent van harte welkom!

Uw keuken op maat in Welle, lokaal vervaardigd

Van begin tot einde, we voeren het gehele proces zelf uit om uw keuken te realiseren in Welle. Zonder enige compromissen op kwaliteit, worden onze keukens al 60 jaar lang vervaardigd in Deerlijk. U kan rekenen op de vakkundigheid van onze meubelmakers die uw keuken op maat bouwen in ons atelier. De combinatie van hun expertise en onze geavanceerde machines zorgt voor de perfecte afwerkingsgraad. Hierbij enkel de beste materialen en technieken gebruiken, is vanzelfsprekend.

U bent uniek, uw interieur is dat ook

In onze showroom in Gent wordt u met open armen ontvangen door onze interieurarchitecten. Ze nemen de tijd om te luisteren naar uw dromen, wensen en noden. Door een persoonlijk designproces wordt uw keuken in Welle tastbaar. Het grondplan krijgt vorm door de keuze van bijzondere materialen en afwerking. Wij denken met u mee. Zo krijgt uw keuken, het kloppende hart van uw huis, de unieke touch die bij u past.

keuken dendermonde overzicht

Uw maatkeuken in Welle aan een correcte prijs

Voor uw keuken op maat in Welle wordt steeds een correcte en eerlijke prijs gehanteerd. Transparantie staat voorop: u betaalt wat werd afgesproken. Pas nadat uw keuken tot in de kleinste details is afgewerkt en opgeleverd, volgt de slotfactuur. Zo blijven we streven naar perfectie en waarborgen we 100% tevredenheid van u als onze klant.

keuken dendermonde wit
Heeft u al een eventuele bouwvergunning en zoekt u persoonlijke en professionele begeleiding? Plan een afspraak in onze showroom te Gent en realiseer uw droomkeuken!
Lees meer