We werken bij voorkeur op afspraak. U kan deze makkelijk zelf inboeken via deze link

Maak uw droomkeuken waar in Waregem

SuperChic specialiseert zich sinds 1961 in keukens op maat bij u in Waregem. Dankzij ons toegewijde team van adviseurs en vakmensen kunnen we elke klant een persoonlijke ervaring bieden. Kwalitatief maatwerk is de essentie van elke keuken die ons atelier in Deerlijk verlaat. Zo maken we van uw keuken een ruimte waar u zich thuis voelt.
keuken overzicht hout wit

Ons team staat paraat

Ons ervaren topteam van 25 collega’s houdt zich bezig met het ontwerpen, produceren en plaatsen van uw keuken in Waregem. Stuk voor stuk meesters in hun vak. Gaande van de interieurarchitect die uw keuken ontwerpt, tot de meubelmakers en monteurs die uw keuken produceren en plaatsen. Sinds jaar en dag speelt dit alles zich af in ons atelier in Deerlijk. Hiermee garanderen we u écht lokaal vakmanschap. Leer onze medewerkers kennen tijdens uw bezoek aan onze toonzaal in Deerlijk. Onze deur staat voor u open!

Uw keuken op maat in Waregem wordt lokaal vervaardigd

Het volledige traject, van ontwerp tot oplevering, wordt door ons beheerd voor uw keuken in Waregem. Al 60 jaar lang worden onze keukens vervaardigd in Deerlijk zonder compromissen op kwaliteit. U kan rekenen op de vakkennis van onze meubelmakers die uw keuken op maat bouwen in ons atelier. Dankzij hun expertise en onze hoogtechnologische machines bereiken we de perfecte afwerkingskwaliteit. Het spreekt uiteraard voor zich dat hierbij enkel de beste materialen en technieken worden gebruikt.

U bent uniek, net als uw interieur

Onze interieurarchitecten verwelkomen u graag in onze showroom in Deerlijk. Ze nemen de tijd om te luisteren naar wat u belangrijk vindt in het ontwerp. Het persoonlijke karakter van uw keuken in Waregem komt tot leven tijdens ons designproces. Unieke materialen en afwerking geven leven aan de schets van het grondplan. Wij staan aan uw zijde en denken graag met u mee. Zo wordt uw keuken, het kloppende hart van uw huis, gevormd naar uw bijzondere wensen.

keuken aalst zwart

Uw maatkeuken in Waregem aan een eerlijke prijs

Voor uw keuken op maat in Waregem hanteren wij altijd een correcte en eerlijke prijs. U betaalt steeds wat werd overeengekomen. Pas nadat uw keuken tot in de kleinste details is afgewerkt en opgeleverd, betaalt u de eindfactuur. Zo streven we naar perfectie en garanderen we u als klant 100% tevredenheid.

keuken dendermonde wit
Bent u in het bezit van uw eventuele bouwvergunning en wilt u een persoonlijke en professionele ervaring? Ontdek de mogelijkheden voor uw keuken door nu een afspraak te maken in onze showroom te Deerlijk!
Lees meer