We werken bij voorkeur op afspraak. U kan deze makkelijk zelf inboeken via deze link

Creëer uw droomkeuken in Wakken met SuperChic

Sinds 1961 specialiseert SuperChic zich in keukens op maat bij u in Wakken. Met ons bekwaam en divers team van adviseurs en vakmannen bieden we elke klant een persoonlijke ervaring. Iedere keuken die ons atelier in Deerlijk verlaat, voldoet aan de hoogste normen van kwalitatief maatwerk. Zo toveren we uw keuken om in een omgeving waar u zich direct thuis voelt.
keuken grijs hout

Op ons team kunt u rekenen

Uw droomkeuken in Wakken wordt vakkundig ontworpen, geproduceerd en geplaatst door ons ervaren topteam van 25 collega’s. Stuk voor stuk onderscheiden ze zich als meesters in hun werk. Van de interieurarchitect die het ontwerp maakt, tot de meubelmakers en monteurs die het project uitvoeren. Sinds jaar en dag is ons atelier in Deerlijk de plaats waar dit gebeurt. Dat verzekert u van écht lokaal vakmanschap. Kom langs in onze toonzaal in Deerlijk en ontmoet onze medewerkers. U bent van harte welkom!

Uw keuken op maat in Wakken, lokaal vervaardigd

Het project om uw keuken in Wakken te realiseren, wordt door ons van begin tot eind beheerd. Met een geschiedenis van zo’n 60 jaar, worden onze keukens in Deerlijk nog steeds gerealiseerd zonder compromissen op kwaliteit. In ons atelier wordt uw keuken met zorg en precisie op maat gebouwd door onze meubelmakers. We garanderen de perfecte afwerking door de combinatie van hun vakkundigheid en onze hoogwaardige machines. Dat hierbij enkel de beste materialen en technieken worden gebruikt, is vanzelfsprekend.

U bent uniek, uw interieur is dat ook

In onze showroom in Deerlijk wordt u met plezier verwelkomd door onze interieurarchitecten. Ze nemen de tijd om te luisteren naar uw dromen, wensen en noden. Uw keuken in Wakken krijgt vorm door ons persoonlijke designproces. Een schets van het grondplan wordt concreet door de keuze van unieke materialen en afwerking. Uw visie is belangrijk voor ons, we denken graag met u mee. Zo krijgt uw keuken, het kloppende hart van uw huis, precies de eigenheid die u wenst.

keuken waregem buitenaf

Uw maatkeuken in Wakken aan een juiste prijs

Voor uw keuken op maat in Wakken hanteren wij altijd een correcte en eerlijke prijs. U betaalt wat vooraf is overeengekomen. Pas nadat uw keuken tot in de details is afgewerkt, volgt de slotfactuur. Zo streven we naar perfectie en garanderen we dat u als klant 100% tevreden zult zijn.

keukeneiland wit hout
Heeft u uw eventuele bouwvergunning op zak en bent u op zoek naar een persoonlijke en professionele ervaring? Plan een afspraak in onze showroom te Deerlijk en laat u inspireren!
Lees meer