We werken bij voorkeur op afspraak. U kan deze makkelijk zelf inboeken via deze link

Realiseer uw droomkeuken in Wakken met SuperChic

Sinds 1961 specialiseert SuperChic zich in het ontwerpen en realiseren van keukens op maat in Wakken. Elke klant ervaart bij ons een persoonlijke benadering dankzij ons professionele en diverse team van adviseurs en vakmensen. Kwalitatief maatwerk is de norm voor iedere keuken die ons atelier in Deerlijk verlaat. Zo zorgen we ervoor dat uw keuken een plaats wordt waar u zich thuis voelt.
keuken met haard

Ons team staat voor u klaar

Uw keuken in Wakken wordt vakkundig ontworpen, geproduceerd en geplaatst door ons ervaren topteam van 25 collega’s. Stuk voor stuk meesters in hun vakgebied. Gaande van de interieurarchitect tot de meubelmakers en monteurs die het project uitvoeren. Dit alles vindt sinds jaar en dag plaats in ons atelier in Deerlijk. Zo bieden we u ├ęcht lokaal vakmanschap. Breng een bezoek aan onze showroom in Deerlijk en leer onze medewerkers kennen. Onze deur staat voor u open!

Uw keuken op maat in Wakken wordt lokaal vervaardigd

Wij zijn verantwoordelijk voor het volledige traject van uw keukenproject in Wakken, van concept tot oplevering. Met een geschiedenis van zo’n 60 jaar, worden onze keukens in Deerlijk nog steeds gerealiseerd zonder compromissen op kwaliteit. Uw keuken wordt door onze meubelmakers volledig op maat gebouwd in het atelier. De perfecte afwerking wordt gerealiseerd door de combinatie van hun vakkennis en onze geavanceerde machines. Het is vanzelfsprekend om uitsluitend de beste materialen en technieken te gebruiken.

U bent uniek, uw interieur is dat ook

In onze showroom in Deerlijk wordt u met open armen ontvangen door onze interieurarchitecten. Ze luisteren graag naar uw dromen, wensen en noden. Uw keuken in Wakken wordt tastbaar dankzij een persoonlijk designproces. Het grondplan krijgt vorm door de keuze van speciale materialen en afwerking. Uw visie is belangrijk voor ons, we denken graag met u mee. Zo krijgt uw keuken, het kloppende hart van uw huis, de eigenheid die bij u past.

keuken waregem buitenaf

Uw maatkeuken in Wakken aan een juiste prijs

Voor uw keuken op maat in Wakken wordt steeds een correcte en eerlijke prijs gehanteerd. U betaalt wat vooraf is afgesproken. Nadat uw keuken tot in de details is afgewerkt, ontvangt u de slotfactuur. Zo zetten we in op perfectie en verzekeren we u een gegarandeerde 100% tevredenheid als klant.

Zoekt u persoonlijke en professionele begeleiding en heeft u reeds uw eventuele bouwvergunning verkregen? Plan een afspraak in onze showroom te Deerlijk en realiseer uw keuken!
Lees meer