We werken bij voorkeur op afspraak. U kan deze makkelijk zelf inboeken via deze link

Maak uw droomkeuken waar in Vosselare

Al sinds 1961 richt SuperChic zich op keukens op maat in Vosselare. We bieden elke klant een persoonlijke ervaring met ons toegewijd team van adviseurs en vakmensen. Kwalitatief maatwerk is de essentie van elke keuken die ons atelier in Deerlijk verlaat. Zo maken we van uw keuken een ruimte waar u zich thuis voelt.
keuken met haard

Ons team staat paraat

Uw droomkeuken in Vosselare wordt vakkundig ontworpen, geproduceerd en geplaatst door ons ervaren topteam van 25 collega’s. Stuk voor stuk meesters in hun vak. Gaande van de interieurarchitect die uw keuken ontwerpt, tot de meubelmakers en monteurs die uw keuken produceren en plaatsen. Dit alles vindt sinds jaar en dag plaats in ons atelier in Deerlijk. Lokaal vakmanschap gegarandeerd! Ontmoet onze medewerkers tijdens uw bezoek aan onze toonzaal in Gent. Onze deur staat voor u open!

Uw keuken op maat in Vosselare is lokaal vervaardigd

Van begin tot einde, we voeren het gehele proces om uw keuken te realiseren in Vosselare zelf uit. Al 60 jaar lang worden onze keukens vervaardigd in Deerlijk zonder compromissen op kwaliteit. Uw keuken wordt door onze meubelmakers volledig op maat gebouwd in het atelier. Onze hoogwaardige machines, gecombineerd met hun ervaring, garanderen een onberispelijke afwerking. Hierbij enkel de beste materialen en technieken gebruiken, is vanzelfsprekend.

U bent uniek, net zoals uw interieur

In onze showroom in Gent wordt u met open armen ontvangen door onze interieurarchitecten. Ze nemen de tijd om in alle rust te luisteren naar uw dromen, wensen en noden. Uw keuken in Vosselare wordt tastbaar dankzij een persoonlijk designproces. De keuze voor specifieke materialen en afwerking maakt het grondplan tastbaar en concreet. Wij zijn er om met u mee te denken. Zo krijgt uw keuken, het kloppende hart van uw huis, de persoonlijke toets die u wenst.

keuken waregem buitenaf

Uw maatkeuken in Vosselare aan een eerlijke prijs

Voor uw keuken op maat in Vosselare hanteren wij altijd een correcte en eerlijke prijs. U betaalt wat werd afgesproken. De slotfactuur volgt pas wanneer uw keuken volledig en tot in de puntjes afgewerkt wordt opgeleverd. Zo blijven we streven naar perfectie en waarborgen we 100% tevredenheid van u als onze klant.

keuken dendermonde wit
Heeft u uw eventuele bouwvergunning op zak en bent u op zoek naar een persoonlijke en professionele ervaring? Plan een afspraak in onze showroom te Gent en realiseer uw droomkeuken!
Lees meer