We werken bij voorkeur op afspraak. U kan deze makkelijk zelf inboeken via deze link

Maak uw droomkeuken waar in Voorde

Al sinds 1961 specialiseert SuperChic zich in keukens op maat in Voorde. We bieden elke klant een persoonlijke ervaring met ons toegewijd team van adviseurs en vakmannen. Iedere keuken die ons atelier in Deerlijk verlaat, getuigt van kwalitatief maatwerk. Ons doel is om van uw keuken een ruimte te maken waar u zich thuis voelt.
keuken marmer wit

Ons team staat voor u klaar

Ons ervaren topteam van 25 collega’s staat garant voor het ontwerpen, produceren en plaatsen van uw droomkeuken in Voorde. Ze zijn stuk voor stuk meesters in hun werk. Van de interieurarchitect die het ontwerp maakt, tot de meubelmakers en monteurs die het project uitvoeren. Dit alles gebeurt sinds jaar en dag vanuit ons atelier in Deerlijk. Hiermee garanderen we u écht lokaal vakmanschap. Breng een bezoek aan onze toonzaal in Gent en maak kennis met onze medewerkers. We heten u van harte welkom!

Uw keuken op maat in Voorde is lokaal vervaardigd

Het volledige traject, van ontwerp tot oplevering, wordt door ons beheerd voor uw keuken in Voorde. Al 60 jaar lang worden onze keukens vervaardigd in Deerlijk, altijd met de hoogste kwaliteitsstandaarden. Uw keuken wordt door onze meubelmakers volledig op maat gebouwd in het atelier. De combinatie van hun vakkundigheid en onze geavanceerde machines zorgt voor de perfecte afwerkingsgraad. Dat hierbij enkel de beste materialen en technieken worden gebruikt, is vanzelfsprekend.

U bent uniek, net als uw interieur

In onze showroom in Gent wordt u met open armen ontvangen door onze interieurarchitecten. Ze luisteren graag naar uw dromen, wensen en noden. Uw keuken in Voorde wordt tastbaar door een persoonlijk designproces. De concrete uitwerking van het grondplan komt tot stand door de keuze van bijzondere materialen en afwerking. Wij delen graag ideëen en denken actief met u mee. Zo wordt uw keuken, het kloppende hart van uw huis.

keuken kortrijk kasten

Uw maatkeuken in Voorde aan een eerlijke prijs

Voor uw keuken op maat in Voorde hanteren wij altijd een correcte en eerlijke prijs. Transparantie staat voorop: u betaalt wat werd afgesproken. De definitieve factuur volgt pas wanneer uw keuken volledig en tot in de puntjes afgewerkt wordt opgeleverd. Zo zetten we in op perfectie en verzekeren we u een gegarandeerde 100% tevredenheid als klant.

keukeneiland wit hout
Bent u op zoek naar persoonlijke en professionele begeleiding en heeft u reeds uw eventuele bouwvergunning verkregen? Ontdek de mogelijkheden voor uw keuken door nu een afspraak te maken in onze showroom te Gent!
Lees meer