We werken bij voorkeur op afspraak. U kan deze makkelijk zelf inboeken via deze link

SuperChic, uw partner voor keukens op maat in Vlierzele

SuperChic is al sinds 1961 uw specialist voor keukens op maat in Vlierzele. Met ons bekwaam en divers team van adviseurs en vakmannen bieden we elke klant een persoonlijke ervaring. In ons atelier in Deerlijk streven we naar perfectie in elk detail, wat resulteert in kwalitatief maatwerk. Zo creëren we een ruimte waarin u zich meteen thuis voelt.
keuken grijs hout

U kan rekenen op ons team

Ons ervaren topteam van 25 collega’s ontwerpt, produceert en plaatst uw droomkeuken in Vlierzele. Ze zijn stuk voor stuk meesters in hun werk. Van de interieurarchitect die het ontwerp maakt, tot de meubelmakers en monteurs die het project uitvoeren. Sinds jaar en dag speelt dit alles zich af in ons atelier in Deerlijk. Zo bieden we u écht lokaal vakmanschap. Kom langs in onze showroom in Gent en maak kennis met onze medewerkers. Onze deur staat voor u open!

Uw maatkeuken in Vlierzele aan een eerlijke prijs

Wij staan garant voor een op maat gemaakte keuken in Vlierzele aan een prijs die correct en eerlijk is. U betaalt wat werd afgesproken. Pas nadat uw keuken tot in de kleinste details is afgewerkt en opgeleverd, volgt de definitieve factuur. Zo streven we naar perfectie en garanderen we u als klant 100% tevredenheid.

U bent uniek, net zoals uw interieur

Kom langs in onze showroom in Gent, waar onze interieurarchitecten u met plezier zullen verwelkomen. Ze nemen de tijd om in alle rust te luisteren naar wat u belangrijk vindt in uw ontwerp. Uw keuken in Vlierzele wordt tastbaar door een persoonlijk designproces. Het grondplan wordt concreet door de keuze van speciale materialen en afwerking. Wij denken met u mee. Zo krijgt uw keuken, het kloppende hart van uw huis, precies de eigenheid die u wenst.

keuken aalst zwart

Uw keuken op maat in Vlierzele, lokaal vervaardigd

Van begin tot einde, we voeren het gehele proces om uw keuken te realiseren in Vlierzele zelf uit. Al 60 jaar lang worden onze keukens vervaardigd in Deerlijk zonder compromissen op kwaliteit. Onze meubelmakers in het atelier bouwen uw keuken met precisie op maat. Hun vakkundigheid en onze hoogtechnologische machines zorgen voor de perfecte afwerkingsgraad. Dat hierbij enkel de beste materialen en technieken worden gebruikt, is vanzelfsprekend.

Bent u op zoek naar een persoonlijke en professionele ervaring en heeft u al uw eventuele bouwvergunning op zak? Plan een afspraak in onze showroom te Gent en laat u inspireren!
Lees meer