We werken bij voorkeur op afspraak. U kan deze makkelijk zelf inboeken via deze link

Uw keuken op maat in Vlierzele met een persoonlijke touch

SuperChic is al sinds 1961 uw specialist voor keukens op maat in Vlierzele. Ons diverse team van adviseurs en vakmensen zorgt ervoor dat elke klant een persoonlijke service ervaart. Kwalitatief maatwerk is de essentie van iedere keuken die ons atelier in Deerlijk verlaat. Zo wordt uw keuken een omgeving waar u zich thuis voelt.
keuken overzicht wit

Op ons team kunt u rekenen

De keuken van uw dromen in Vlierzele wordt vakkundig ontworpen en geplaatst door ons ervaren topteam van 25 collega’s. Ze zijn stuk voor stuk meesters in hun vakgebied. Gaande van de interieurarchitect die uw keuken ontwerpt, tot de meubelmakers en monteurs die uw keuken produceren en plaatsen. Dit alles speelt zich sinds jaar en dag af in ons atelier in Deerlijk. Lokaal vakmanschap gegarandeerd! Kom langs in onze showroom in Gent en ontmoet onze medewerkers. We heten u van harte welkom!

Uw keuken op maat in Vlierzele wordt lokaal vervaardigd

Wij zijn verantwoordelijk voor het volledige traject van uw keukenproject in Vlierzele, van concept tot oplevering. Met een geschiedenis van zo’n 60 jaar, worden onze keukens in Deerlijk nog steeds zonder compromissen op kwaliteit gemaakt. Uw keuken wordt door onze meubelmakers volledig op maat gebouwd in het atelier. Onze hoogtechnologische machines, gecombineerd met hun expertise, garanderen een onberispelijke afwerking. Dat hierbij enkel de beste materialen en technieken worden gebruikt, spreekt voor zich.

U bent uniek, net als uw interieur

Kom langs in onze showroom in Gent, waar onze interieurarchitecten u met plezier zullen verwelkomen. Ze nemen de tijd om te luisteren naar uw dromen, wensen en noden. Door een persoonlijk designproces wordt uw keuken in Vlierzele tastbaar. Het grondplan krijgt vorm door de keuze van bijzondere materialen en afwerking. Wij zijn er om met u mee te denken. Zo wordt uw keuken, het kloppende hart van uw huis.

keuken dendermonde overzicht

Uw maatkeuken in Vlierzele aan een correcte prijs

Een correcte en eerlijke prijs is bij ons een vast gegeven voor uw keuken op maat in Vlierzele. U betaalt wat vooraf werd overeengekomen. Pas nadat uw keuken tot in de kleinste details is afgewerkt en opgeleverd, betaalt u de definitieve factuur. Zo streven we voortdurend naar perfectie en verzekeren we u 100% tevredenheid als onze gewaardeerde klant.

keukeneiland wit hout
Bent u op zoek naar een persoonlijke en professionele ervaring en heeft u al uw eventuele bouwvergunning op zak? Maak dan nu een afspraak in onze showroom te Gent!
Lees meer