We werken bij voorkeur op afspraak. U kan deze makkelijk zelf inboeken via deze link

Personaliseer uw keuken in Vlekkem met SuperChic

SuperChic is al sinds 1961 specialist in keukens op maat in Vlekkem. We bieden elke klant een persoonlijke ervaring met ons toegewijd team van adviseurs en vakmannen. In ons atelier in Deerlijk is kwalitatief maatwerk de standaard voor iedere keuken die geproduceerd wordt. Ons doel is om van uw keuken een plek te maken waar u zich thuis voelt.
keuken roze

Ons team is u van dienst

Met een ervaren topteam van 25 collega’s ontwerpen, produceren en plaatsen we uw keuken in Vlekkem. Stuk voor stuk onderscheiden ze zich als meesters in hun vak. Van de interieurarchitect die het ontwerp maakt, tot de meubelmakers en monteurs die het project uitvoeren. Sinds jaar en dag vindt dit alles plaats vanuit ons atelier in Deerlijk. Hiermee garanderen we u écht lokaal vakmanschap. Breng een bezoek aan onze toonzaal in Gent en ontmoet onze medewerkers. U bent van harte welkom!

Uw keuken op maat in Vlekkem wordt lokaal vervaardigd

Het project om uw keuken in Vlekkem te realiseren, wordt door ons van begin tot eind beheerd. Met constante focus op kwaliteit, worden onze keukens al 60 jaar lang vervaardigd in Deerlijk. Onze meubelmakers maken uw keuken volledig op maat in het atelier. Onze hoogtechnologische machines en hun vakkundigheid dragen bij aan een afwerking van topkwaliteit. Dat hierbij enkel de beste materialen en technieken worden gebruikt, spreekt voor zich.

U bent uniek, net als uw interieur

Onze interieurarchitecten staan voor u klaar in onze showroom in Gent. Ze nemen de tijd om in alle rust te luisteren naar wat u belangrijk vindt in uw ontwerp. Door een persoonlijk designproces wordt uw keuken in Vlekkem tastbaar. De keuze voor unieke materialen en afwerking maakt het grondplan tastbaar en concreet. Wij denken met u mee. Zo krijgt uw keuken, het kloppende hart van uw huis, de eigenheid die bij u past.

keuken aalst zwart

Uw maatkeuken in Vlekkem aan een juiste prijs

Wij garanderen steeds een correcte en eerlijke prijs voor uw keuken op maat in Vlekkem. U betaalt wat vooraf is afgesproken. Pas wanneer uw keuken volledig en tot in de puntjes afgewerkt wordt opgeleverd, volgt de slotfactuur. Zo drijven we onszelf naar perfectie en verzekeren we een onbetwiste 100% tevredenheid van u als klant.

keukeneiland wit hout
Heeft u eventueel al een bouwvergunning en bent u op zoek naar een persoonlijke en professionele benadering? Maak een afspraak in onze showroom te Gent en laat ons uw droomkeuken samenstellen!
Lees meer