We werken bij voorkeur op afspraak. U kan deze makkelijk zelf inboeken via deze link

Creëer uw droomkeuken in Vinkt met SuperChic

SuperChic specialiseert zich sinds 1961 in keukens op maat bij u in Vinkt. We bieden elke klant een persoonlijke ervaring met ons bekwaam team van adviseurs en vakmannen. Iedere keuken die ons atelier in Deerlijk verlaat, voldoet aan de hoogste normen van kwalitatief maatwerk. Zo creëren we een ruimte waarin u zich meteen thuis voelt.
keuken roze

U kan rekenen op ons team

Wij werken met een ervaren topteam van 25 collega’s dat gespecialiseerd is in het ontwerpen, produceren en plaatsen van keukens in Vinkt. Stuk voor stuk onderscheiden ze zich als meesters in hun vakgebied. Van de interieurarchitect die uw keuken ontwerpt, tot de meubelmakers en monteurs die het project uitvoeren. Sinds jaar en dag gebeurt dit vanuit ons atelier in Deerlijk. Zo bieden we u écht lokaal vakmanschap. Breng een bezoek aan onze showroom in Gent en maak kennis met onze medewerkers. Onze deur staat voor u open!

Uw keuken op maat in Vinkt, lokaal vervaardigd

Het gehele proces om uw keuken in Vinkt te realiseren voeren we van begin tot einde zelf uit. Met een geschiedenis van zo’n 60 jaar, worden onze keukens in Deerlijk nog steeds gerealiseerd zonder compromissen op kwaliteit. In het atelier bouwen onze meubelmakers uw keuken volledig op maat. Onze hoogtechnologische machines, gecombineerd met hun vakkundigheid, garanderen een onberispelijke afwerking. Het is uiteraard vanzelfsprekend dat hierbij enkel de beste materialen en technieken worden gebruikt.

U bent uniek, uw interieur is dat ook

Onze interieurarchitecten verwelkomen u graag in onze showroom in Gent. Ze nemen de tijd om te luisteren naar uw dromen, wensen en noden. Door ons persoonlijke designproces wordt uw keuken in Vinkt een tastbare realiteit. Het grondplan krijgt vorm door de keuze van unieke materialen en afwerking. Wij denken voortdurend met u mee. Zo krijgt uw keuken, het kloppende hart van uw huis, precies de eigenheid die u wenst.

keuken oudenaarde hout

Uw maatkeuken in Vinkt aan een juiste prijs

Een correcte en eerlijke prijs is bij ons een vast gegeven voor uw keuken op maat in Vinkt. Transparantie staat voorop: u betaalt wat werd overeengekomen. Pas nadat uw keuken tot in de kleinste details is afgewerkt en opgeleverd, volgt de eindfactuur. Zo blijven we streven naar perfectie en waarborgen we 100% tevredenheid van u als onze klant.

keuken dendermonde wit
Bent u op zoek naar persoonlijke en professionele begeleiding en heeft u reeds uw eventuele bouwvergunning verkregen? Plan een afspraak in onze showroom te Gent en realiseer uw keuken!
Lees meer