We werken bij voorkeur op afspraak. U kan deze makkelijk zelf inboeken via deze link

SuperChic: de unieke maatkeuken voor uw woning in Vichte

Al sinds 1961 specialiseert SuperChic zich in keukens op maat in Vichte. Met een team van professionele adviseurs en vakmannen streven we ernaar elke klant een persoonlijke ervaring te bieden. Kwalitatief maatwerk staat centraal in de productie van elke keuken die ons atelier in Deerlijk verlaat. We gaan tot het uiterste om van uw keuken een omgeving te maken waar u zich thuis voelt.
keuken groen

U kan rekenen op ons team

Ons ervaren topteam van 25 collega’s staat garant voor het ontwerpen, produceren en plaatsen van uw droomkeuken in Vichte. Stuk voor stuk meesters in hun vakgebied. Van de interieurarchitect die uw keuken ontwerpt, tot de meubelmakers en monteurs die het project uitvoeren. Sinds jaar en dag speelt dit alles zich af in ons atelier in Deerlijk. Zo verzekeren we u van écht lokaal vakmanschap. Leer onze medewerkers kennen tijdens uw bezoek aan onze toonzaal in Deerlijk. Bij ons bent u van harte welkom!

Uw keuken op maat in Vichte, lokaal vervaardigd

Het gehele proces om uw keuken in Vichte te realiseren voeren we van begin tot einde zelf uit. Met een geschiedenis van zo’n 60 jaar, worden onze keukens in Deerlijk nog steeds zonder compromissen op kwaliteit gemaakt. In het atelier maken onze meubelmakers uw keuken volledig op maat. De combinatie van hun ervaring en onze hoogtechnologische machines zorgt voor de perfecte afwerkingsgraad. Het is uiteraard vanzelfsprekend dat hierbij enkel de beste materialen en technieken worden gebruikt.

U bent uniek, uw interieur is dat ook

In onze showroom in Deerlijk staan onze interieurarchitecten voor u klaar. Ze nemen de tijd om in alle rust te luisteren naar wat u belangrijk vindt in uw ontwerp. Uw keuken in Vichte wordt tastbaar door een persoonlijk designproces. De concrete uitwerking van het grondplan komt tot stand door de keuze van specifieke materialen en afwerking. Wij staan aan uw zijde en denken graag met u mee. Zo krijgt uw keuken, het kloppende hart van uw huis, de eigenheid die bij u past.

keuken dendermonde overzicht

Uw maatkeuken in Vichte aan een correcte prijs

Wij garanderen steeds een correcte en eerlijke prijs voor uw keuken op maat in Vichte. Transparantie staat voorop: u betaalt wat werd afgesproken. De slotfactuur volgt pas wanneer uw keuken volledig en tot in de puntjes is voltooid. Zo zetten we in op perfectie en verzekeren we u een gegarandeerde 100% tevredenheid als klant.

keuken dendermonde wit
Bent u op zoek naar persoonlijke en professionele begeleiding en heeft u reeds uw eventuele bouwvergunning verkregen? Maak een afspraak in onze showroom te Deerlijk en laat ons uw keuken samenstellen!
Lees meer