We werken bij voorkeur op afspraak. U kan deze makkelijk zelf inboeken via deze link

SuperChic, uw partner voor keukens op maat in Uitbergen

SuperChic specialiseert zich sinds 1961 in keukens op maat bij u in Uitbergen. Dankzij ons toegewijde team van adviseurs en vakmensen kunnen we elke klant een persoonlijke ervaring bieden. Iedere keuken die ons atelier in Deerlijk verlaat, voldoet aan de hoogste normen van kwalitatief maatwerk. Zo toveren we uw keuken om in een plek waar u zich meteen thuis voelt.
keuken groen

Ons team staat voor u klaar

Met ons ervaren topteam van 25 collega’s realiseren we elke stap van uw droomkeuken in Uitbergen, van ontwerp tot plaatsing. Ze zijn stuk voor stuk meesters in hun vakgebied. Van de interieurarchitect die het ontwerp maakt, tot de meubelmakers en monteurs die uw keuken produceren en plaatsen. Sinds jaar en dag gebeurt dit vanuit ons atelier in Deerlijk. Zo verzekeren we u van écht lokaal vakmanschap. Breng een bezoek aan onze showroom in Gent en maak kennis met onze medewerkers. We heten u van harte welkom!

Uw keuken op maat in Uitbergen, lokaal vervaardigd

Van begin tot einde voeren wij het gehele proces uit om uw keuken in Uitbergen te realiseren. Met de hoogste kwaliteitsstandaarden, worden onze keukens al 60 jaar lang vervaardigd in Deerlijk. Onze meubelmakers bouwen uw keuken volledig op maat in het atelier. Dankzij hun vakkennis en onze hoogwaardige machines bereiken we de perfecte afwerkingskwaliteit. Het is vanzelfsprekend om uitsluitend de beste materialen en technieken te gebruiken.

U bent uniek, uw interieur is dat ook

Onze interieurarchitecten verwelkomen u graag in onze showroom in Gent. Ze luisteren graag naar uw dromen, wensen en noden. Het persoonlijke karakter van uw keuken in Uitbergen komt tot leven tijdens ons designproces. Het grondplan krijgt vorm door de keuze van bijzondere materialen en afwerking. Wij denken met u mee. Zo krijgt uw keuken, het kloppende hart van uw huis, de bijzondere touch die bij u past.

keuken dendermonde overzicht

Uw maatkeuken in Uitbergen aan een eerlijke prijs

Voor uw keuken op maat in Uitbergen garanderen wij steeds een correcte en eerlijke prijs. Bij ons geen verrassingen, u betaalt exact wat werd overeengekomen. De slotfactuur volgt pas wanneer uw keuken volledig en tot in de puntjes is voltooid. Zo streven we voortdurend naar perfectie en verzekeren we u 100% tevredenheid als onze gewaardeerde klant.

keukeneiland wit hout
Bent u in het bezit van uw eventuele bouwvergunning en wilt u een persoonlijke en professionele ervaring? Maak een afspraak in onze showroom te Gent en laat ons uw keuken samenstellen!
Lees meer