We werken bij voorkeur op afspraak. U kan deze makkelijk zelf inboeken via deze link

Uw maatkeuken in Tielt, lokaal gemaakt door SuperChic

SuperChic is al sinds 1961 uw specialist voor keukens op maat in Tielt. Met ons bekwaam en toegewijd team van adviseurs en vakmensen bieden we elke klant een persoonlijke ervaring. Iedere keuken die ons atelier in Deerlijk verlaat, voldoet aan de hoogste normen van kwalitatief maatwerk. Ons doel is om van uw keuken een ruimte te maken waar u zich thuis voelt.
keuken groen

Ons team staat voor u klaar

Met een ervaren topteam van 25 collega’s ontwerpen, produceren en plaatsen we uw keuken in Tielt. Stuk voor stuk blinken ze uit in hun vak. Van de interieurarchitect die het ontwerp maakt, tot de meubelmakers en monteurs die uw keuken produceren en plaatsen. Dit alles gebeurt sinds jaar en dag vanuit ons atelier in Deerlijk. 100% lokaal vakmanschap! Maak kennis met onze medewerkers tijdens uw bezoek aan onze toonzaal in Deerlijk. U wordt met open armen ontvangen!

Uw keuken op maat in Tielt is lokaal vervaardigd

Het volledige traject, van ontwerp tot oplevering, wordt door ons beheerd voor uw keuken in Tielt. Met een geschiedenis van zo’n 60 jaar, worden onze keukens in Deerlijk nog steeds zonder compromissen op kwaliteit gemaakt. In het atelier maken onze meubelmakers uw keuken volledig op maat. We garanderen de perfecte afwerking door de combinatie van hun vakkennis en onze hoogwaardige machines. Het is uiteraard vanzelfsprekend dat hierbij enkel de beste materialen en technieken worden gebruikt.

U bent uniek, net zoals uw interieur

In onze showroom in Deerlijk wordt u met open armen ontvangen door onze interieurarchitecten. Ze nemen de tijd om in alle rust te luisteren naar wat u belangrijk vindt in uw ontwerp. Uw keuken in Tielt krijgt vorm door ons persoonlijke designproces. Door de selectie van specifieke materialen en afwerking wordt de schets van het grondplan concreet. Wij denken met u mee. Zo krijgt uw keuken, het kloppende hart van uw huis, de eigenheid die bij u past.

keuken aalst zwart

Uw maatkeuken in Tielt aan een correcte prijs

Wij garanderen steeds een correcte en eerlijke prijs voor uw keuken op maat in Tielt. Geen onverwachte uitgaven: u betaald wat vooraf werd afgesproken. Pas nadat uw keuken tot in de details is afgewerkt, volgt de eindfactuur. Zo drijven we onszelf naar perfectie en garanderen we 100% tevredenheid van u als onze klant.

keukeneiland wit hout
Heeft u al een eventuele bouwvergunning en zoekt u persoonlijke en professionele begeleiding? Maak nu een afspraak in onze showroom te Deerlijk!
Lees meer