We werken bij voorkeur op afspraak. U kan deze makkelijk zelf inboeken via deze link

Personaliseer uw keuken in Tiegem met SuperChic

SuperChic specialiseert zich sinds 1961 in keukens op maat bij u in Tiegem. Elke klant ervaart bij ons een persoonlijke benadering dankzij ons professionele en diverse team van adviseurs en vakmannen. Iedere keuken die ons atelier in Deerlijk verlaat, voldoet aan de hoogste normen van kwalitatief maatwerk. Zo zorgen we ervoor dat uw keuken een plek wordt waar u zich thuis voelt.
keuken groen

Ons team staat paraat

Uw droomkeuken in Tiegem wordt vakkundig ontworpen en geplaatst door ons ervaren topteam van 25 collega’s. Stuk voor stuk blinken ze uit in hun vak. Gaande van de interieurarchitect die uw keuken ontwerpt, tot de meubelmakers en monteurs die het project uitvoeren. Ons atelier in Deerlijk is sinds jaar en dag de plek waar dit gebeurt. 100% lokaal vakmanschap! Kom langs in onze toonzaal in Deerlijk en maak kennis met onze medewerkers. Onze deur staat voor u open!

Uw keuken op maat in Tiegem, lokaal vervaardigd

We voeren het gehele proces om uw keuken in Tiegem te realiseren van begin tot einde zelf uit. Met een geschiedenis van zo’n 60 jaar, worden onze keukens in Deerlijk nog steeds gerealiseerd zonder compromissen op kwaliteit. Uw keuken wordt door onze meubelmakers volledig op maat gebouwd in het atelier. We garanderen de perfecte afwerking door de combinatie van hun ervaring en onze hoogwaardige machines. Het spreekt uiteraard voor zich dat hierbij enkel de beste materialen en technieken worden gebruikt.

U bent uniek, uw interieur is dat ook

Kom langs in onze showroom in Deerlijk, waar onze interieurarchitecten u met plezier zullen verwelkomen. Ze nemen de tijd om in alle rust te luisteren naar uw dromen, wensen en noden. Door ons persoonlijke designproces wordt uw keuken in Tiegem een tastbare realiteit. De concrete uitwerking van het grondplan komt tot stand door de keuze van specifieke materialen en afwerking. Wij zijn er om met u mee te denken. Zo krijgt uw keuken, het kloppende hart van uw huis, de persoonlijke toets die u wenst.

keuken gent groen

Uw maatkeuken in Tiegem aan een correcte prijs

Voor uw keuken op maat in Tiegem hanteren wij altijd een correcte en eerlijke prijs. U betaalt wat werd overeengekomen. Pas nadat uw keuken tot in de kleinste details is afgewerkt en opgeleverd, volgt de eindfactuur. Zo streven we voortdurend naar perfectie en verzekeren we u 100% tevredenheid als onze gewaardeerde klant.

keukeneiland wit hout
Bent u op zoek naar persoonlijke en professionele begeleiding en heeft u reeds uw eventuele bouwvergunning verkregen? Maak een afspraak in onze showroom te Deerlijk en laat ons uw droomkeuken samenstellen!
Lees meer