We werken bij voorkeur op afspraak. U kan deze makkelijk zelf inboeken via deze link

SuperChic: de unieke maatkeuken voor uw woning in Steenhuize-Wijnhuize

SuperChic is al sinds 1961 specialist in keukens op maat in Steenhuize-Wijnhuize. Dankzij ons toegewijde team van adviseurs en vakmensen kunnen we elke klant een persoonlijke ervaring bieden. In ons atelier in Deerlijk is kwalitatief maatwerk de leidraad voor iedere keuken die geproduceerd wordt. Zo zorgen we ervoor dat uw keuken een plek wordt waar u zich thuis voelt.
keuken grijs hout

Op ons team kunt u rekenen

Uw droomkeuken in Steenhuize-Wijnhuize wordt vakkundig ontworpen en geplaatst door ons ervaren topteam van 25 collega’s. Iedere collega blinkt uit in zijn werk. Van de interieurarchitect die uw keuken ontwerpt, tot de meubelmakers en monteurs die het project uitvoeren. Sinds jaar en dag is ons atelier in Deerlijk de plek waar dit gebeurt. 100% lokaal vakmanschap! Kom langs in onze showroom in Gent en leer onze medewerkers kennen. We ontvangen u met open armen!

Uw keuken op maat in Steenhuize-Wijnhuize, lokaal vervaardigd

Van begin tot einde, we voeren het gehele proces om uw keuken te realiseren in Steenhuize-Wijnhuize zelf uit. Al 60 jaar lang worden onze keukens vervaardigd in Deerlijk, altijd met de hoogste kwaliteitsstandaarden. In ons atelier wordt uw keuken met zorg en precisie op maat gebouwd door onze meubelmakers. We garanderen de perfecte afwerking door de combinatie van hun expertise en onze hoogtechnologische machines. Het is uiteraard vanzelfsprekend dat hierbij enkel de beste materialen en technieken worden gebruikt.

U bent uniek, net als uw interieur

In onze showroom in Gent wordt u met open armen ontvangen door onze interieurarchitecten. Ze nemen de tijd om te luisteren naar wat u belangrijk vindt in het ontwerp. Dankzij een persoonlijk designproces wordt uw keuken in Steenhuize-Wijnhuize tastbaar. Een schets van het grondplan wordt concreet door de keuze van specifieke materialen en afwerking. Wij staan aan uw zijde en denken graag met u mee. Zo krijgt uw keuken, het kloppende hart van uw huis, de specifieke touch die bij u past.

keuken waregem buitenaf

Uw maatkeuken in Steenhuize-Wijnhuize aan een juiste prijs

Voor uw keuken op maat in Steenhuize-Wijnhuize hanteren wij altijd een correcte en eerlijke prijs. U betaalt wat vooraf is overeengekomen. Nadat uw keuken tot in de details is afgewerkt, ontvangt u de slotfactuur. Zo zetten we in op perfectie en verzekeren we u een gegarandeerde 100% tevredenheid als klant.

keukeneiland wit hout
Bent u op zoek naar persoonlijke en professionele begeleiding en heeft u reeds uw eventuele bouwvergunning verkregen? Maak dan nu een afspraak in onze showroom te Gent!
Lees meer