We werken bij voorkeur op afspraak. U kan deze makkelijk zelf inboeken via deze link

SuperChic, waar uw droomkeuken in Spiere werkelijkheid wordt

Sinds 1961 specialiseert SuperChic zich in het ontwerpen en realiseren van keukens op maat in Spiere. Ons diverse team van adviseurs en vakmensen zorgt ervoor dat elke klant een persoonlijke service ervaart. Kwalitatief maatwerk is de norm voor elke keuken die ons atelier in Deerlijk verlaat. Zo creëren we een ruimte waarin u zich meteen thuis voelt.
keuken met haard

Uw maatkeuken in Spiere aan een eerlijke prijs

Bij ons kunt u rekenen op een keuken op maat in Spiere aan een correcte en eerlijke prijs. Geen onverwachte uitgaven: u betaald wat vooraf werd overeengekomen. Nadat uw keuken tot in de details is afgewerkt, ontvangt u de definitieve factuur. Zo drijven we onszelf naar perfectie en garanderen we 100% tevredenheid van u als onze klant.

U bent uniek, net zoals uw interieur

In onze showroom in Deerlijk wordt u met open armen ontvangen door onze interieurarchitecten. Ze nemen de tijd om te luisteren naar uw dromen, wensen en noden. Door een persoonlijk designproces wordt uw keuken in Spiere tastbaar. Een schets van het grondplan wordt concreet door de keuze van speciale materialen en afwerking. Uw visie is belangrijk voor ons, we denken graag met u mee. Zo krijgt uw keuken, het kloppende hart van uw huis, de eigenheid die bij u past.

Uw keuken op maat in Spiere wordt lokaal vervaardigd

We voeren het gehele proces om uw keuken in Spiere te realiseren van begin tot einde zelf uit. Met constante focus op kwaliteit, worden onze keukens al 60 jaar lang vervaardigd in Deerlijk. U kan rekenen op de vakkennis van onze meubelmakers die uw keuken op maat bouwen in ons atelier. We garanderen de perfecte afwerking door de combinatie van hun vakkennis en onze hoogwaardige machines. Hierbij enkel de beste materialen en technieken gebruiken, spreekt voor zich.

keuken waregem buitenaf

Op ons team kunt u rekenen

Ons ervaren topteam van 25 collega’s ontwerpt, produceert en plaatst uw droomkeuken in Spiere. Ze onderscheiden zich stuk voor stuk als meesters in hun werk. Van de interieurarchitect die het ontwerp maakt, tot de meubelmakers en monteurs die het project uitvoeren. Ons atelier in Deerlijk is sinds jaar en dag de plaats waar dit gebeurt. Zo verzekeren we u van écht lokaal vakmanschap. Maak kennis met onze medewerkers tijdens uw bezoek aan onze toonzaal in Deerlijk. U wordt met open armen ontvangen!

Heeft u al een eventuele bouwvergunning en zoekt u persoonlijke en professionele begeleiding? Plan een afspraak in onze showroom te Deerlijk en laat u inspireren!
Lees meer