We werken bij voorkeur op afspraak. U kan deze makkelijk zelf inboeken via deze link

Uw maatkeuken in Smetlede, lokaal gemaakt door SuperChic

SuperChic is al sinds 1961 uw specialist voor keukens op maat in Smetlede. Ons diverse team van adviseurs en vakmensen zorgt ervoor dat elke klant een persoonlijke service ervaart. Iedere keuken die ons atelier in Deerlijk verlaat, getuigt van kwalitatief maatwerk. We gaan tot het uiterste om van uw keuken een omgeving te maken waar u zich thuis voelt.
keuken met haard

Ons team staat voor u klaar

Ons ervaren topteam van 25 collega’s ontwerpt, produceert en plaatst uw keuken in Smetlede. Ze zijn stuk voor stuk meesters in hun vakgebied. Van de interieurarchitect die uw keuken ontwerpt, tot de meubelmakers en monteurs die het project uitvoeren. Sinds jaar en dag is ons atelier in Deerlijk de plek waar dit gebeurt. Lokaal vakmanschap gegarandeerd! Leer onze medewerkers kennen tijdens uw bezoek aan onze showroom in Gent. U bent van harte welkom!

Uw keuken op maat in Smetlede wordt lokaal vervaardigd

Het volledige traject, van ontwerp tot oplevering, wordt door ons beheerd voor uw keuken in Smetlede. Met een geschiedenis van zo’n 60 jaar, worden onze keukens in Deerlijk nog steeds zonder compromissen op kwaliteit gemaakt. In ons atelier wordt uw keuken met zorg en precisie op maat gebouwd door onze meubelmakers. Hun expertise en onze hoogwaardige machines zorgen voor de perfecte afwerkingsgraad. Het is uiteraard vanzelfsprekend dat hierbij enkel de beste materialen en technieken worden gebruikt.

U bent uniek, uw interieur is dat ook

Onze interieurarchitecten verwelkomen u graag in onze showroom in Gent. Ze nemen de tijd om uw dromen, wensen en noden te begrijpen. Uw keuken in Smetlede krijgt vorm door ons persoonlijke designproces. Het grondplan wordt concreet door de keuze van unieke materialen en afwerking. Wij zijn er om met u mee te denken. Zo wordt uw keuken, het kloppende hart van uw huis, gevormd naar uw specifieke wensen.

keuken dendermonde overzicht

Uw maatkeuken in Smetlede aan een juiste prijs

Voor uw keuken op maat in Smetlede wordt steeds een correcte en eerlijke prijs gehanteerd. U betaalt steeds wat werd afgesproken. Nadat uw keuken tot in de details is afgewerkt, ontvangt u de eindfactuur. Zo drijven we onszelf naar perfectie en garanderen we 100% tevredenheid van u als onze klant.

keuken dendermonde wit
Heeft u uw eventuele bouwvergunning op zak en bent u op zoek naar een persoonlijke en professionele ervaring? Maak nu een afspraak in onze showroom te Gent!
Lees meer