We werken bij voorkeur op afspraak. U kan deze makkelijk zelf inboeken via deze link

Uw maatkeuken in Sint-Martens-Lierde, lokaal gemaakt door SuperChic

Sinds 1961 specialiseert SuperChic zich in keukens op maat bij u in Sint-Martens-Lierde. Ons diverse team van adviseurs en vakmensen zorgt ervoor dat elke klant een persoonlijke service ervaart. Kwalitatief maatwerk is de essentie van iedere keuken die ons atelier in Deerlijk verlaat. Ons doel is om van uw keuken een ruimte te maken waar u zich thuis voelt.
keuken met haard

Ons team is u van dienst

Met een ervaren topteam van 25 collega’s ontwerpen, produceren en plaatsen we uw droomkeuken in Sint-Martens-Lierde. Stuk voor stuk meesters in hun werk. Gaande van de interieurarchitect tot de meubelmakers en monteurs die het project uitvoeren. Ons atelier in Deerlijk is sinds jaar en dag de plaats waar dit gebeurt. Zo bieden we u écht lokaal vakmanschap. Maak kennis met onze medewerkers tijdens uw bezoek aan onze showroom in Gent. Bij ons wordt u hartelijk verwelkomd!

Uw keuken op maat in Sint-Martens-Lierde wordt lokaal vervaardigd

Van begin tot einde, we voeren het gehele proces om uw keuken te realiseren in Sint-Martens-Lierde zelf uit. Al 60 jaar lang worden onze keukens vervaardigd in Deerlijk, altijd met de hoogste kwaliteitsstandaarden. Uw keuken wordt door onze meubelmakers volledig op maat gebouwd in het atelier. We garanderen de perfecte afwerking door de combinatie van hun vakkundigheid en onze hoogwaardige machines. Dat hierbij enkel de beste materialen en technieken worden gebruikt, spreekt voor zich.

U bent uniek, net zoals uw interieur

Onze interieurarchitecten staan voor u klaar in onze showroom in Gent. Ze nemen de tijd om aandachtig te luisteren naar uw dromen, wensen en noden. Het persoonlijke karakter van uw keuken in Sint-Martens-Lierde komt tot leven tijdens ons designproces. Een schets van het grondplan wordt concreet door de keuze van speciale materialen en afwerking. Wij delen graag ideëen en denken actief met u mee. Zo wordt uw keuken, het kloppende hart van uw huis, op maat gemaakt.

keuken kortrijk kasten

Uw maatkeuken in Sint-Martens-Lierde aan een eerlijke prijs

Wij garanderen steeds een correcte en eerlijke prijs voor uw keuken op maat in Sint-Martens-Lierde. U betaalt steeds wat werd afgesproken. Pas wanneer uw keuken volledig en tot in de puntjes afgewerkt wordt opgeleverd, volgt de definitieve factuur. Zo streven we naar perfectie en garanderen we dat u als klant 100% tevreden zult zijn.

keukeneiland wit hout
Heeft u uw eventuele bouwvergunning op zak en bent u op zoek naar een persoonlijke en professionele ervaring? Maak dan nu een afspraak in onze showroom te Gent!
Lees meer