We werken bij voorkeur op afspraak. U kan deze makkelijk zelf inboeken via deze link

Uw keuken op maat in Sint-Martens-Leerne met een persoonlijke touch

Al sinds 1961 richt SuperChic zich op keukens op maat in Sint-Martens-Leerne. Elke klant ervaart bij ons een persoonlijke benadering dankzij ons professionele en diverse team van adviseurs en vakmensen. In ons atelier in Deerlijk streven we naar perfectie in elk detail, wat resulteert in kwalitatief maatwerk. We gaan tot het uiterste om van uw keuken een plek te maken waar u zich thuis voelt.
keuken roze

Ons team is u van dienst

Ons ervaren topteam van 25 collega’s houdt zich bezig met het ontwerpen, produceren en plaatsen van uw droomkeuken in Sint-Martens-Leerne. Stuk voor stuk onderscheiden ze zich als meesters in hun werk. Gaande van de interieurarchitect die uw keuken ontwerpt, tot de meubelmakers en monteurs die het project uitvoeren. Ons atelier in Deerlijk is sinds jaar en dag de plaats waar dit gebeurt. Zo verzekeren we u van écht lokaal vakmanschap. Breng een bezoek aan onze showroom in Gent en ontmoet onze medewerkers. Onze deur staat voor u open!

Uw keuken op maat in Sint-Martens-Leerne wordt lokaal vervaardigd

Wij nemen verantwoordelijkheid voor het gehele proces om uw keuken in Sint-Martens-Leerne te realiseren. Met constante focus op kwaliteit, worden onze keukens al 60 jaar lang vervaardigd in Deerlijk. In het atelier maken onze meubelmakers uw keuken volledig op maat. Hun expertise en onze hoogwaardige machines zorgen voor de perfecte afwerkingsgraad. Dat hierbij enkel de beste materialen en technieken worden gebruikt, spreekt voor zich.

U bent uniek, net als uw interieur

Onze interieurarchitecten staan voor u klaar in onze showroom in Gent. Ze nemen de tijd om te luisteren naar uw dromen, wensen en noden. Door een persoonlijk designproces wordt uw keuken in Sint-Martens-Leerne tastbaar. Het grondplan krijgt vorm door de keuze van unieke materialen en afwerking. Wij zijn er om met u mee te denken. Zo krijgt uw keuken, het kloppende hart van uw huis, de eigenheid die bij u past.

keuken oudenaarde hout

Uw maatkeuken in Sint-Martens-Leerne aan een eerlijke prijs

Bij ons kunt u rekenen op een keuken op maat in Sint-Martens-Leerne aan een correcte en eerlijke prijs. Geen onverwachte uitgaven: u betaald wat vooraf werd afgesproken. De eindfactuur volgt pas wanneer uw keuken volledig en tot in de puntjes afgewerkt wordt opgeleverd. Zo zetten we in op perfectie en verzekeren we u een gegarandeerde 100% tevredenheid als klant.

keukeneiland wit hout
Bent u op zoek naar persoonlijke en professionele begeleiding en heeft u reeds uw eventuele bouwvergunning verkregen? Maak dan nu een afspraak in onze showroom te Gent!
Lees meer