We werken bij voorkeur op afspraak. U kan deze makkelijk zelf inboeken via deze link

Uw maatkeuken in Sint-Martens-Latem, lokaal gemaakt door SuperChic

Sinds 1961 specialiseert SuperChic zich in het ontwerpen en realiseren van keukens op maat in Sint-Martens-Latem. Elke klant ervaart bij ons een persoonlijke benadering dankzij ons professionele en diverse team van adviseurs en vakmensen. In ons atelier in Deerlijk streven we naar perfectie in elk detail, wat resulteert in kwalitatief maatwerk. Zo wordt uw keuken een plek waar u zich thuis voelt.
keuken met haard

Ons team staat voor u klaar

We hebben een ervaren topteam van 25 collega’s dat zich bezighoudt met het ontwerpen, produceren en plaatsen van uw keuken in Sint-Martens-Latem. Stuk voor stuk onderscheiden ze zich als meesters in hun vakgebied. Van de interieurarchitect die het ontwerp maakt, tot de meubelmakers en monteurs die het project uitvoeren. Sinds jaar en dag gebeurt dit vanuit ons atelier in Deerlijk. Lokaal vakmanschap gegarandeerd! Ontmoet onze medewerkers tijdens uw bezoek aan onze toonzaal in Gent. We heten u van harte welkom!

Uw keuken op maat in Sint-Martens-Latem, lokaal vervaardigd

Wij nemen verantwoordelijkheid voor het gehele proces om uw keuken in Sint-Martens-Latem te realiseren. Zonder enige compromissen op kwaliteit, worden onze keukens al 60 jaar lang vervaardigd in Deerlijk. In ons atelier wordt uw keuken met zorg en precisie op maat gebouwd door onze meubelmakers. Onze geavanceerde machines en hun ervaring dragen bij aan een afwerking van topkwaliteit. Dat hierbij enkel de beste materialen en technieken worden gebruikt, is vanzelfsprekend.

U bent uniek, uw interieur is dat ook

In onze showroom in Gent wordt u met plezier verwelkomd door onze interieurarchitecten. Ze nemen de tijd om te luisteren naar uw dromen, wensen en noden. Dankzij een persoonlijk designproces wordt uw keuken in Sint-Martens-Latem tastbaar. Een schets van het grondplan wordt concreet door de keuze van unieke materialen en afwerking. Wij denken voortdurend met u mee. Zo wordt uw keuken, het kloppende hart van uw huis, gevormd naar uw unieke wensen.

keuken dendermonde overzicht

Uw maatkeuken in Sint-Martens-Latem aan een eerlijke prijs

Voor uw keuken op maat in Sint-Martens-Latem hanteren wij altijd een correcte en eerlijke prijs. Geen onverwachte uitgaven: u betaald wat vooraf werd overeengekomen. De eindfactuur volgt pas wanneer uw keuken volledig en tot in de puntjes is voltooid. Zo streven we naar perfectie en garanderen we dat u als klant 100% tevreden zult zijn.

keuken dendermonde wit
Heeft u uw eventuele bouwvergunning op zak en bent u op zoek naar een persoonlijke en professionele ervaring? Maak dan nu een afspraak in onze showroom te Gent!
Lees meer