We werken bij voorkeur op afspraak. U kan deze makkelijk zelf inboeken via deze link

Uw maatkeuken in Sint-Lievens-Houtem, lokaal gemaakt door SuperChic

SuperChic is al sinds 1961 specialist in keukens op maat in Sint-Lievens-Houtem. Met een team van professionele adviseurs en vakmensen streven we ernaar elke klant een persoonlijke ervaring te bieden. Iedere keuken die ons atelier in Deerlijk verlaat, voldoet aan de hoogste normen van kwalitatief maatwerk. We gaan tot het uiterste om van uw keuken een omgeving te maken waar u zich thuis voelt.
keuken overzicht wit

Ons team staat paraat

We hebben een ervaren topteam van 25 collega’s dat zich bezighoudt met het ontwerpen, produceren en plaatsen van uw droomkeuken in Sint-Lievens-Houtem. Stuk voor stuk onderscheiden ze zich als meesters in hun werk. Van de interieurarchitect die uw keuken ontwerpt, tot de meubelmakers en monteurs die uw keuken produceren en plaatsen. Sinds jaar en dag vindt dit alles plaats vanuit ons atelier in Deerlijk. Zo bieden we u écht lokaal vakmanschap. Breng een bezoek aan onze toonzaal in Gent en maak kennis met onze medewerkers. Onze deur staat voor u open!

Uw keuken op maat in Sint-Lievens-Houtem wordt lokaal vervaardigd

Van begin tot einde, we voeren het gehele proces om uw keuken te realiseren in Sint-Lievens-Houtem zelf uit. Al 60 jaar lang worden onze keukens vervaardigd in Deerlijk zonder compromissen op kwaliteit. Onze meubelmakers in het atelier bouwen uw keuken met precisie op maat. Dankzij hun ervaring en onze hoogtechnologische machines bereiken we de perfecte afwerkingskwaliteit. Het spreekt uiteraard voor zich dat hierbij enkel de beste materialen en technieken worden gebruikt.

U bent uniek, net als uw interieur

In onze showroom in Gent wordt u met plezier verwelkomd door onze interieurarchitecten. Ze nemen de tijd om te luisteren naar uw dromen, wensen en noden. Door ons persoonlijke designproces wordt uw keuken in Sint-Lievens-Houtem een tastbare realiteit. De keuze voor unieke materialen en afwerking maakt het grondplan tastbaar en concreet. Wij delen graag ideëen en denken actief met u mee. Zo wordt uw keuken, het kloppende hart van uw huis, op maat gemaakt.

keuken oudenaarde hout

Uw maatkeuken in Sint-Lievens-Houtem aan een eerlijke prijs

Bij ons kunt u rekenen op een keuken op maat in Sint-Lievens-Houtem aan een correcte en eerlijke prijs. Geen onverwachte uitgaven: u betaald wat vooraf werd afgesproken. Pas wanneer uw keuken volledig en tot in de puntjes afgewerkt wordt opgeleverd, volgt de slotfactuur. Zo streven we naar perfectie en garanderen we dat u als klant 100% tevreden zult zijn.

keukeneiland wit hout
Heeft u eventueel al een bouwvergunning en bent u op zoek naar een persoonlijke en professionele benadering? Ontdek de mogelijkheden voor uw keuken door nu een afspraak te maken in onze showroom te Gent!
Lees meer