We werken bij voorkeur op afspraak. U kan deze makkelijk zelf inboeken via deze link

Maak uw droomkeuken waar in Sint-Lievens-Esse

SuperChic specialiseert zich sinds 1961 in keukens op maat bij u in Sint-Lievens-Esse. Dankzij ons toegewijde team van adviseurs en vakmensen kunnen we elke klant een persoonlijke ervaring bieden. Kwalitatief maatwerk is de essentie van iedere keuken die ons atelier in Deerlijk verlaat. Ons doel is om van uw keuken een plaats te maken waar u zich thuis voelt.
keuken overzicht hout wit

Ons team staat paraat

Wij werken met een ervaren topteam van 25 collega’s dat gespecialiseerd is in het ontwerpen, produceren en plaatsen van keukens in Sint-Lievens-Esse. Ze blinken stuk voor stuk uit in hun vakgebied. Van de interieurarchitect die het ontwerp maakt, tot de meubelmakers en monteurs die uw keuken produceren en plaatsen. Sinds jaar en dag is ons atelier in Deerlijk de plek waar dit gebeurt. Hiermee garanderen we u écht lokaal vakmanschap. Breng een bezoek aan onze toonzaal in Gent en leer onze medewerkers kennen. Bij ons wordt u hartelijk verwelkomd!

Uw keuken op maat in Sint-Lievens-Esse, lokaal vervaardigd

Het gehele proces om uw keuken in Sint-Lievens-Esse te realiseren voeren we van begin tot einde zelf uit. Met een geschiedenis van zo’n 60 jaar, worden onze keukens in Deerlijk nog steeds zonder compromissen op kwaliteit gemaakt. Uw keuken wordt door onze meubelmakers volledig op maat gemaakt in het atelier. Dankzij hun expertise en onze geavanceerde machines bereiken we de perfecte afwerkingskwaliteit. Hierbij enkel de beste materialen en technieken gebruiken, spreekt voor zich.

U bent uniek, uw interieur is dat ook

In onze showroom in Gent staan onze interieurarchitecten voor u klaar. Ze nemen de tijd om in alle rust te luisteren naar uw dromen, wensen en noden. Uw keuken in Sint-Lievens-Esse krijgt vorm door ons persoonlijke designproces. De concrete uitwerking van het grondplan komt tot stand door de keuze van specifieke materialen en afwerking. Wij denken actief met u mee. Zo krijgt uw keuken, het kloppende hart van uw huis, de eigenheid die bij u past.

keuken oudenaarde hout

Uw maatkeuken in Sint-Lievens-Esse aan een eerlijke prijs

Wij garanderen steeds een correcte en eerlijke prijs voor uw keuken op maat in Sint-Lievens-Esse. U betaalt wat werd overeengekomen. De definitieve factuur volgt pas wanneer uw keuken volledig en tot in de puntjes is voltooid. Zo zetten we in op perfectie en verzekeren we u een gegarandeerde 100% tevredenheid als klant.

keukeneiland wit hout
Bent u op zoek naar een persoonlijke en professionele ervaring en heeft u al uw eventuele bouwvergunning op zak? Maak een afspraak in onze showroom te Gent en laat ons uw keuken samenstellen!
Lees meer