We werken bij voorkeur op afspraak. U kan deze makkelijk zelf inboeken via deze link

Creëer uw droomkeuken in Sint-Kruis-Winkel met SuperChic

Sinds 1961 specialiseert SuperChic zich in keukens op maat bij u in Sint-Kruis-Winkel. We bieden elke klant een persoonlijke ervaring met ons verscheiden team van adviseurs en vakmensen. Kwalitatief maatwerk is de essentie van iedere keuken die ons atelier in Deerlijk verlaat. Zo creëren we een ruimte waarin u zich direct thuis voelt.
keuken roze

Op ons team kunt u rekenen

Uw keuken in Sint-Kruis-Winkel wordt vakkundig ontworpen en geplaatst door ons ervaren topteam van 25 collega’s. Ze onderscheiden zich stuk voor stuk als meesters in hun werk. Gaande van de interieurarchitect tot de meubelmakers en monteurs die het project uitvoeren. Dit alles speelt zich sinds jaar en dag af in ons atelier in Deerlijk. Zo bieden we u écht lokaal vakmanschap. Kom langs in onze showroom in Gent en leer onze medewerkers kennen. We ontvangen u met open armen!

Uw keuken op maat in Sint-Kruis-Winkel wordt lokaal vervaardigd

Wij zijn verantwoordelijk voor het volledige traject van uw keukenproject in Sint-Kruis-Winkel, van concept tot oplevering. Al 60 jaar lang worden onze keukens vervaardigd in Deerlijk zonder compromissen op kwaliteit. U kan rekenen op de ervaring van onze meubelmakers die uw keuken op maat bouwen in ons atelier. Hun ervaring en onze geavanceerde machines zorgen voor de perfecte afwerkingsgraad. Hierbij enkel de beste materialen en technieken gebruiken, is vanzelfsprekend.

U bent uniek, net als uw interieur

In onze showroom in Gent wordt u met plezier verwelkomd door onze interieurarchitecten. Ze luisteren graag naar uw dromen, wensen en noden. Het persoonlijke karakter van uw keuken in Sint-Kruis-Winkel komt tot leven tijdens ons designproces. Het grondplan wordt concreet door de keuze van bijzondere materialen en afwerking. Uw visie is belangrijk voor ons, we denken graag met u mee. Zo krijgt uw keuken, het kloppende hart van uw huis, precies de eigenheid die u wenst.

keuken kortrijk kasten

Uw maatkeuken in Sint-Kruis-Winkel aan een correcte prijs

Wij staan garant voor een op maat gemaakte keuken in Sint-Kruis-Winkel aan een prijs die correct en eerlijk is. Geen onverwachte uitgaven: u betaald wat vooraf werd overeengekomen. De slotfactuur volgt pas wanneer uw keuken volledig en tot in de puntjes afgewerkt wordt opgeleverd. Zo drijven we onszelf naar perfectie en verzekeren we een onbetwiste 100% tevredenheid van u als klant.

keukeneiland wit hout
Bent u op zoek naar een persoonlijke en professionele ervaring en heeft u al uw eventuele bouwvergunning op zak? Ontdek de mogelijkheden voor uw keuken door nu een afspraak te maken in onze showroom te Gent!
Lees meer