We werken bij voorkeur op afspraak. U kan deze makkelijk zelf inboeken via deze link

Uw keuken op maat in Sint-Gillis-bij-Dendermonde met een persoonlijke touch

SuperChic is al sinds 1961 specialist in keukens op maat in Sint-Gillis-bij-Dendermonde. We bieden elke klant een persoonlijke ervaring met ons bekwaam team van adviseurs en vakmannen. Kwalitatief maatwerk is de essentie van elke keuken die ons atelier in Deerlijk verlaat. Ons doel is om van uw keuken een ruimte te maken waar u zich thuis voelt.
keuken grijs hout

Ons team is u van dienst

Met ons ervaren topteam van 25 collega’s realiseren we elke stap van uw droomkeuken in Sint-Gillis-bij-Dendermonde, van ontwerp tot plaatsing. Stuk voor stuk onderscheiden ze zich als meesters in hun werk. Van de interieurarchitect die het ontwerp maakt, tot de meubelmakers en monteurs die uw keuken produceren en plaatsen. Sinds jaar en dag is ons atelier in Deerlijk de plaats waar dit gebeurt. Hiermee garanderen we u écht lokaal vakmanschap. Kom langs in onze showroom in Gent en leer onze medewerkers kennen. We heten u van harte welkom!

Uw keuken op maat in Sint-Gillis-bij-Dendermonde wordt lokaal vervaardigd

Het gehele proces om uw keuken in Sint-Gillis-bij-Dendermonde te realiseren voeren we van begin tot einde zelf uit. Met een geschiedenis van zo’n 60 jaar, worden onze keukens in Deerlijk nog steeds zonder compromissen op kwaliteit gemaakt. In ons atelier wordt uw keuken met zorg en precisie op maat gebouwd door onze meubelmakers. De combinatie van hun vakkennis en onze hoogwaardige machines zorgt voor de perfecte afwerkingsgraad. Dat hierbij enkel de beste materialen en technieken worden gebruikt, spreekt voor zich.

U bent uniek, net als uw interieur

In onze showroom in Gent ontvangen onze interieurarchitecten u met open armen. Ze nemen de tijd om uw dromen, wensen en noden te begrijpen. Door ons persoonlijke designproces wordt uw keuken in Sint-Gillis-bij-Dendermonde een tastbare realiteit. De concrete uitwerking van het grondplan komt tot stand door de keuze van unieke materialen en afwerking. Wij staan aan uw zijde en denken graag met u mee. Zo wordt uw keuken, het kloppende hart van uw huis, gevormd naar uw specifieke wensen.

keuken oudenaarde hout

Uw maatkeuken in Sint-Gillis-bij-Dendermonde aan een eerlijke prijs

Bij ons kunt u rekenen op een keuken op maat in Sint-Gillis-bij-Dendermonde aan een correcte en eerlijke prijs. U betaalt wat vooraf werd afgesproken. Pas nadat uw keuken tot in de kleinste details is afgewerkt en opgeleverd, volgt de eindfactuur. Zo drijven we onszelf naar perfectie en verzekeren we een onbetwiste 100% tevredenheid van u als klant.

keukeneiland wit hout
Bent u op zoek naar persoonlijke en professionele begeleiding en heeft u reeds uw eventuele bouwvergunning verkregen? Maak dan nu een afspraak in onze showroom te Gent!
Lees meer