We werken bij voorkeur op afspraak. U kan deze makkelijk zelf inboeken via deze link

Personaliseer uw keuken in Sint-Eloois-Winkel met SuperChic

Sinds 1961 specialiseert SuperChic zich in keukens op maat bij u in Sint-Eloois-Winkel. Met een team van professionele adviseurs en vakmannen streven we ernaar elke klant een persoonlijke ervaring te bieden. Iedere keuken die ons atelier in Deerlijk verlaat, getuigt van kwalitatief maatwerk. Zo creëren we een ruimte waarin u zich direct thuis voelt.
keuken overzicht wit

Ons team is u van dienst

Wij werken met een ervaren topteam van 25 collega’s dat gespecialiseerd is in het ontwerpen, produceren en plaatsen van keukens in Sint-Eloois-Winkel. Ze zijn stuk voor stuk meesters in hun werk. Van de interieurarchitect die uw keuken ontwerpt, tot de meubelmakers en monteurs die uw keuken produceren en plaatsen. Dit alles gebeurt sinds jaar en dag vanuit ons atelier in Deerlijk. Zo bieden we u écht lokaal vakmanschap. Breng een bezoek aan onze toonzaal in Deerlijk en leer onze medewerkers kennen. U bent van harte welkom!

Uw keuken op maat in Sint-Eloois-Winkel wordt lokaal vervaardigd

Wij zijn verantwoordelijk voor het volledige traject van uw keukenproject in Sint-Eloois-Winkel, van concept tot oplevering. Met een geschiedenis van zo’n 60 jaar, worden onze keukens in Deerlijk nog steeds zonder compromissen op kwaliteit gemaakt. Onze meubelmakers bouwen uw keuken volledig op maat in het atelier. Onze hoogtechnologische machines, gecombineerd met hun expertise, garanderen een onberispelijke afwerking. Hierbij enkel de beste materialen en technieken gebruiken, is vanzelfsprekend.

U bent uniek, net als uw interieur

In onze showroom in Deerlijk wordt u met plezier verwelkomd door onze interieurarchitecten. Ze nemen de tijd om te luisteren naar uw dromen, wensen en noden. Dankzij een persoonlijk designproces wordt uw keuken in Sint-Eloois-Winkel tastbaar. Door de selectie van speciale materialen en afwerking krijgt de schets van het grondplan vorm. Wij denken voortdurend met u mee. Zo krijgt uw keuken, het kloppende hart van uw huis, precies de eigenheid die u wenst.

keuken oudenaarde hout

Uw maatkeuken in Sint-Eloois-Winkel aan een juiste prijs

Voor uw keuken op maat in Sint-Eloois-Winkel hanteren wij altijd een correcte en eerlijke prijs. Transparantie staat voorop: u betaalt wat werd afgesproken. Pas nadat uw keuken tot in de kleinste details is afgewerkt en opgeleverd, volgt de eindfactuur. Zo drijven we onszelf naar perfectie en garanderen we 100% tevredenheid van u als onze klant.

keukeneiland wit hout
Bent u op zoek naar een persoonlijke en professionele ervaring en heeft u al uw eventuele bouwvergunning op zak? Ontdek de mogelijkheden voor uw keuken door nu een afspraak te maken in onze showroom te Deerlijk!
Lees meer