We werken bij voorkeur op afspraak. U kan deze makkelijk zelf inboeken via deze link

Uw droomkeuken op maat in Sint-Denijs

SuperChic specialiseert zich sinds 1961 in keukens op maat bij u in Sint-Denijs. Dankzij ons toegewijde team van adviseurs en vakmensen kunnen we elke klant een persoonlijke ervaring bieden. Kwalitatief maatwerk staat centraal in de productie van elke keuken die ons atelier in Deerlijk verlaat. Ons doel is om van uw keuken een omgeving te maken waar u zich thuis voelt.
keuken roze

Ons team staat paraat

In samenwerking met ons ervaren topteam van 25 collega’s realiseren we de keuken van uw dromen in Sint-Denijs, van ontwerp tot plaatsing. Iedere collega blinkt uit in zijn werk. Van de interieurarchitect die het ontwerp maakt, tot de meubelmakers en monteurs die uw keuken produceren en plaatsen. Ons atelier in Deerlijk is sinds jaar en dag de plaats waar dit gebeurt. Hiermee garanderen we u écht lokaal vakmanschap. Kom langs in onze showroom in Deerlijk en ontmoet onze medewerkers. U wordt met open armen ontvangen!

Uw keuken op maat in Sint-Denijs, lokaal vervaardigd

Onze betrokkenheid omvat het volledige proces, van ontwerp tot realisatie van uw keuken in Sint-Denijs. Met een geschiedenis van zo’n 60 jaar, worden onze keukens in Deerlijk nog steeds gerealiseerd zonder compromissen op kwaliteit. In het atelier bouwen onze meubelmakers uw keuken volledig op maat. Dankzij hun ervaring en onze hoogwaardige machines bereiken we de perfecte afwerkingskwaliteit. Hierbij enkel de beste materialen en technieken gebruiken, is vanzelfsprekend.

U bent uniek, net zoals uw interieur

In onze showroom in Deerlijk staan onze interieurarchitecten voor u klaar. Ze luisteren graag naar uw dromen, wensen en noden. Uw keuken in Sint-Denijs wordt tastbaar door een persoonlijk designproces. Het grondplan krijgt vorm door de keuze van unieke materialen en afwerking. Wij denken actief met u mee. Zo krijgt uw keuken, het kloppende hart van uw huis, de persoonlijke toets die u wenst.

keuken waregem buitenaf

Uw maatkeuken in Sint-Denijs aan een eerlijke prijs

Voor uw keuken op maat in Sint-Denijs wordt steeds een correcte en eerlijke prijs gehanteerd. Transparantie staat voorop: u betaalt wat werd overeengekomen. De definitieve factuur volgt pas wanneer uw keuken volledig en tot in de puntjes afgewerkt wordt opgeleverd. Zo zetten we in op perfectie en verzekeren we u een gegarandeerde 100% tevredenheid als klant.

keukeneiland wit hout
Heeft u uw eventuele bouwvergunning op zak en bent u op zoek naar een persoonlijke en professionele ervaring? Plan een afspraak in onze showroom te Deerlijk en realiseer uw droomkeuken!
Lees meer