We werken bij voorkeur op afspraak. U kan deze makkelijk zelf inboeken via deze link

Uw keuken op maat in Sint-Denijs-Westrem met een persoonlijke touch

SuperChic is al sinds 1961 uw specialist voor keukens op maat in Sint-Denijs-Westrem. Elke klant ervaart bij ons een persoonlijke benadering dankzij ons professionele en diverse team van adviseurs en vakmensen. Iedere keuken die ons atelier in Deerlijk verlaat, getuigt van kwalitatief maatwerk. Zo toveren we uw keuken om in een plaats waar u zich direct thuis voelt.
keuken overzicht wit

Ons team is u van dienst

We hebben een ervaren topteam van 25 collega’s dat zich bezighoudt met het ontwerpen, produceren en plaatsen van uw droomkeuken in Sint-Denijs-Westrem. Iedere collega blinkt uit in zijn vak. Van de interieurarchitect die het ontwerp maakt, tot de meubelmakers en monteurs die uw keuken produceren en plaatsen. Dit alles gebeurt sinds jaar en dag vanuit ons atelier in Deerlijk. Hiermee garanderen we u écht lokaal vakmanschap. Maak kennis met onze medewerkers tijdens uw bezoek aan onze showroom in Gent. U wordt met open armen ontvangen!

Uw keuken op maat in Sint-Denijs-Westrem is lokaal vervaardigd

Van begin tot einde voeren wij het gehele proces uit om uw keuken in Sint-Denijs-Westrem te realiseren. Al 60 jaar lang worden onze keukens vervaardigd in Deerlijk zonder compromissen op kwaliteit. In het atelier maken onze meubelmakers uw keuken volledig op maat. De combinatie van hun vakkundigheid en onze hoogtechnologische machines zorgt voor de perfecte afwerkingsgraad. Dat hierbij enkel de beste materialen en technieken worden gebruikt, spreekt voor zich.

U bent uniek, net zoals uw interieur

Kom langs in onze showroom in Gent, waar onze interieurarchitecten u met plezier zullen verwelkomen. Ze nemen de tijd om in alle rust te luisteren naar uw dromen, wensen en noden. Door ons persoonlijke designproces wordt uw keuken in Sint-Denijs-Westrem een tastbare realiteit. Door de selectie van specifieke materialen en afwerking krijgt de schets van het grondplan vorm. Wij zijn er om met u mee te denken. Zo wordt uw keuken, het kloppende hart van uw huis, op maat gemaakt.

keuken kortrijk kasten

Uw maatkeuken in Sint-Denijs-Westrem aan een eerlijke prijs

Wij staan garant voor een op maat gemaakte keuken in Sint-Denijs-Westrem aan een prijs die correct en eerlijk is. Transparantie staat voorop: u betaalt wat werd afgesproken. Nadat uw keuken tot in de details is afgewerkt, ontvangt u de definitieve factuur. Zo streven we voortdurend naar perfectie en verzekeren we u 100% tevredenheid als onze gewaardeerde klant.

keukeneiland wit hout
Heeft u eventueel al een bouwvergunning en bent u op zoek naar een persoonlijke en professionele benadering? Maak nu een afspraak in onze showroom te Gent en ontdek de mogelijkheden!
Lees meer