We werken bij voorkeur op afspraak. U kan deze makkelijk zelf inboeken via deze link

SuperChic, waar uw droomkeuken in Sint-Baafs-Vijve werkelijkheid wordt

SuperChic is al sinds 1961 specialist in keukens op maat in Sint-Baafs-Vijve. Met een team van professionele adviseurs en vakmensen streven we ernaar elke klant een persoonlijke ervaring te bieden. Iedere keuken die ons atelier in Deerlijk verlaat, getuigt van kwalitatief maatwerk. Zo zorgen we ervoor dat uw keuken een ruimte wordt waar u zich thuis voelt.
keuken roze

Op ons team kunt u rekenen

Met een ervaren topteam van 25 collega’s ontwerpen, produceren en plaatsen we uw keuken in Sint-Baafs-Vijve. Stuk voor stuk blinken ze uit in hun vak. Gaande van de interieurarchitect die uw keuken ontwerpt, tot de meubelmakers en monteurs die het project uitvoeren. Sinds jaar en dag gebeurt dit vanuit ons atelier in Deerlijk. Zo bieden we u écht lokaal vakmanschap. Breng een bezoek aan onze showroom in Deerlijk en leer onze medewerkers kennen. U wordt met open armen ontvangen!

Uw keuken op maat in Sint-Baafs-Vijve, lokaal vervaardigd

Onze betrokkenheid omvat het volledige proces, van ontwerp tot realisatie van uw keuken in Sint-Baafs-Vijve. Al 60 jaar lang worden onze keukens vervaardigd in Deerlijk, altijd met de hoogste kwaliteitsstandaarden. Uw keuken wordt door onze meubelmakers volledig op maat gemaakt in het atelier. Hun vakkundigheid en onze geavanceerde machines zorgen voor de perfecte afwerkingsgraad. Het is vanzelfsprekend om uitsluitend de beste materialen en technieken te gebruiken.

U bent uniek, net als uw interieur

In onze showroom in Deerlijk wordt u met open armen ontvangen door onze interieurarchitecten. Ze nemen de tijd om aandachtig te luisteren naar uw dromen, wensen en noden. Dankzij een persoonlijk designproces wordt uw keuken in Sint-Baafs-Vijve tastbaar. Een schets van het grondplan wordt concreet door de keuze van speciale materialen en afwerking. Wij denken met u mee. Zo wordt uw keuken, het kloppende hart van uw huis, op maat gemaakt.

keuken roeselare hout

Uw maatkeuken in Sint-Baafs-Vijve aan een eerlijke prijs

Wij staan garant voor een op maat gemaakte keuken in Sint-Baafs-Vijve aan een prijs die correct en eerlijk is. Bij ons geen verrassingen, u betaalt exact wat werd afgesproken. De eindfactuur volgt pas wanneer uw keuken volledig en tot in de puntjes is voltooid. Zo drijven we onszelf naar perfectie en garanderen we 100% tevredenheid van u als onze klant.

keuken dendermonde wit
Heeft u uw eventuele bouwvergunning op zak en bent u op zoek naar een persoonlijke en professionele ervaring? Ontdek de mogelijkheden voor uw keuken door nu een afspraak te maken in onze showroom te Deerlijk!
Lees meer