We werken bij voorkeur op afspraak. U kan deze makkelijk zelf inboeken via deze link

Personaliseer uw keuken in Sint-Antelinks met SuperChic

SuperChic specialiseert zich sinds 1961 in keukens op maat bij u in Sint-Antelinks. We bieden elke klant een persoonlijke ervaring met ons bekwaam team van adviseurs en vakmensen. In ons atelier in Deerlijk is kwalitatief maatwerk de standaard voor iedere keuken die geproduceerd wordt. Zo zorgen we ervoor dat uw keuken een omgeving wordt waar u zich thuis voelt.
keuken grijs hout

Ons team staat voor u klaar

We hebben een ervaren topteam van 25 collega’s dat zich bezighoudt met het ontwerpen, produceren en plaatsen van uw keuken in Sint-Antelinks. Stuk voor stuk onderscheiden ze zich als meesters in hun werk. Gaande van de interieurarchitect die uw keuken ontwerpt, tot de meubelmakers en monteurs die het project uitvoeren. Sinds jaar en dag is ons atelier in Deerlijk de plaats waar dit gebeurt. 100% lokaal vakmanschap! Kom langs in onze showroom in Gent en leer onze medewerkers kennen. Bij ons wordt u hartelijk verwelkomd!

Uw keuken op maat in Sint-Antelinks is lokaal vervaardigd

We voeren het gehele proces om uw keuken in Sint-Antelinks te realiseren van begin tot einde zelf uit. Met een geschiedenis van zo’n 60 jaar, worden onze keukens in Deerlijk nog steeds zonder compromissen op kwaliteit gemaakt. Onze meubelmakers bouwen uw keuken volledig op maat in het atelier. De perfecte afwerking wordt gerealiseerd door de combinatie van hun vakkundigheid en onze hoogtechnologische machines. Het is vanzelfsprekend om uitsluitend de beste materialen en technieken te gebruiken.

U bent uniek, net als uw interieur

In onze showroom in Gent wordt u met plezier verwelkomd door onze interieurarchitecten. Ze nemen de tijd om te luisteren naar uw dromen, wensen en noden. Uw keuken in Sint-Antelinks wordt tastbaar dankzij een persoonlijk designproces. Een schets van het grondplan wordt concreet door de keuze van bijzondere materialen en afwerking. Wij staan aan uw zijde en denken graag met u mee. Zo krijgt uw keuken, het kloppende hart van uw huis, de unieke touch die bij u past.

keuken kortrijk kasten

Uw maatkeuken in Sint-Antelinks aan een correcte prijs

Bij ons kunt u rekenen op een keuken op maat in Sint-Antelinks aan een correcte en eerlijke prijs. U betaalt wat vooraf is overeengekomen. Pas wanneer uw keuken volledig en tot in de puntjes afgewerkt wordt opgeleverd, volgt de definitieve factuur. Zo blijven we streven naar perfectie en waarborgen we 100% tevredenheid van u als onze klant.

keuken dendermonde wit
Zoekt u persoonlijke en professionele begeleiding en heeft u reeds uw eventuele bouwvergunning verkregen? Maak nu een afspraak in onze showroom te Gent!
Lees meer