We werken bij voorkeur op afspraak. U kan deze makkelijk zelf inboeken via deze link

Realiseer uw droomkeuken in Sint-Amandsberg met SuperChic

SuperChic is al sinds 1961 specialist in keukens op maat in Sint-Amandsberg. We bieden elke klant een persoonlijke ervaring met ons bekwaam team van adviseurs en vakmannen. Kwalitatief maatwerk is de standaard voor iedere keuken die ons atelier in Deerlijk verlaat. Zo toveren we uw keuken om in een ruimte waar u zich meteen thuis voelt.
keuken overzicht hout wit

Op ons team kunt u rekenen

Met een ervaren topteam van 25 collega’s ontwerpen, produceren en plaatsen we uw keuken in Sint-Amandsberg. Ze onderscheiden zich stuk voor stuk als meesters in hun vakgebied. Van de interieurarchitect die uw keuken ontwerpt, tot de meubelmakers en monteurs die het project uitvoeren. Dit alles vindt sinds jaar en dag plaats in ons atelier in Deerlijk. Zo verzekeren we u van écht lokaal vakmanschap. Kom langs in onze toonzaal in Gent en ontmoet onze medewerkers. U bent van harte welkom!

Uw keuken op maat in Sint-Amandsberg wordt lokaal vervaardigd

Wij zijn verantwoordelijk voor het volledige traject van uw keukenproject in Sint-Amandsberg, van concept tot oplevering. Met de hoogste kwaliteitsstandaarden, worden onze keukens al 60 jaar lang vervaardigd in Deerlijk. In het atelier bouwen onze meubelmakers uw keuken volledig op maat. De combinatie van hun expertise en onze hoogwaardige machines zorgt voor de perfecte afwerkingsgraad. Het spreekt uiteraard voor zich dat hierbij enkel de beste materialen en technieken worden gebruikt.

U bent uniek, net zoals uw interieur

In onze showroom in Gent wordt u met plezier verwelkomd door onze interieurarchitecten. Ze nemen de tijd om te luisteren naar uw dromen, wensen en noden. Door ons persoonlijke designproces wordt uw keuken in Sint-Amandsberg een tastbare realiteit. Het grondplan wordt concreet door de keuze van specifieke materialen en afwerking. Wij denken actief met u mee. Zo wordt uw keuken, het kloppende hart van uw huis, op maat gemaakt.

keuken oudenaarde hout

Uw maatkeuken in Sint-Amandsberg aan een eerlijke prijs

Wij staan garant voor een op maat gemaakte keuken in Sint-Amandsberg aan een prijs die correct en eerlijk is. U betaalt wat vooraf werd afgesproken. Pas nadat uw keuken tot in de details is afgewerkt, volgt de slotfactuur. Zo streven we voortdurend naar perfectie en verzekeren we u 100% tevredenheid als onze gewaardeerde klant.

keukeneiland wit hout
Heeft u eventueel al een bouwvergunning en bent u op zoek naar een persoonlijke en professionele benadering? Plan een afspraak in onze showroom te Gent en laat u inspireren!
Lees meer