We werken bij voorkeur op afspraak. U kan deze makkelijk zelf inboeken via deze link

SuperChic, uw partner voor keukens op maat in Schuiferskapelle

Al sinds 1961 specialiseert SuperChic zich in keukens op maat in Schuiferskapelle. Elke klant ervaart bij ons een persoonlijke benadering dankzij ons professionele en diverse team van adviseurs en vakmannen. Kwalitatief maatwerk is de norm voor iedere keuken die ons atelier in Deerlijk verlaat. Zo maken we van uw keuken een omgeving waar u zich thuis voelt.
keuken overzicht hout wit

Ons team staat paraat

Uw keuken in Schuiferskapelle wordt vakkundig ontworpen en geplaatst door ons ervaren topteam van 25 collega’s. Ze onderscheiden zich stuk voor stuk als meesters in hun vak. Van de interieurarchitect die uw keuken ontwerpt, tot de meubelmakers en monteurs die uw keuken produceren en plaatsen. Dit alles gebeurt sinds jaar en dag vanuit ons atelier in Deerlijk. 100% lokaal vakmanschap! Breng een bezoek aan onze toonzaal in Deerlijk en maak kennis met onze medewerkers. Bij ons wordt u hartelijk verwelkomd!

U bent uniek, net zoals uw interieur

Onze interieurarchitecten verwelkomen u graag in onze showroom in Deerlijk. Ze nemen de tijd om aandachtig te luisteren naar uw dromen, wensen en noden. Uw keuken in Schuiferskapelle krijgt vorm door ons persoonlijke designproces. Unieke materialen en afwerking geven leven aan de schets van het grondplan. Wij denken actief met u mee. Zo wordt uw keuken, het kloppende hart van uw huis.

Uw keuken op maat in Schuiferskapelle, lokaal vervaardigd

Van begin tot einde voeren wij het gehele proces uit om uw keuken in Schuiferskapelle te realiseren. Met de hoogste kwaliteitsstandaarden, worden onze keukens al 60 jaar lang vervaardigd in Deerlijk. In het atelier maken onze meubelmakers uw keuken volledig op maat. Dankzij hun expertise en onze hoogwaardige machines bereiken we de perfecte afwerkingskwaliteit. Hierbij enkel de beste materialen en technieken gebruiken, is vanzelfsprekend.

keuken waregem buitenaf

Uw maatkeuken in Schuiferskapelle aan een correcte prijs

Bij ons kunt u rekenen op een keuken op maat in Schuiferskapelle aan een correcte en eerlijke prijs. Transparantie staat voorop: u betaalt wat werd overeengekomen. Pas wanneer uw keuken volledig en tot in de puntjes afgewerkt wordt opgeleverd, volgt de slotfactuur. Zo streven we voortdurend naar perfectie en verzekeren we u 100% tevredenheid als onze gewaardeerde klant.

Bent u op zoek naar persoonlijke en professionele begeleiding en heeft u reeds uw eventuele bouwvergunning verkregen? Plan een afspraak in onze showroom te Deerlijk en realiseer uw droomkeuken!
Lees meer