We werken bij voorkeur op afspraak. U kan deze makkelijk zelf inboeken via deze link

SuperChic, uw partner voor keukens op maat in Schoonaarde

SuperChic specialiseert zich sinds 1961 in keukens op maat bij u in Schoonaarde. We bieden elke klant een persoonlijke ervaring met ons divers team van adviseurs en vakmensen. Kwalitatief maatwerk is de essentie van elke keuken die ons atelier in Deerlijk verlaat. Zo wordt uw keuken een ruimte waar u zich thuis voelt.
keuken marmer wit

Ons team staat voor u klaar

Uw droomkeuken in Schoonaarde wordt vakkundig ontworpen, geproduceerd en geplaatst door ons ervaren topteam van 25 collega’s. Iedere collega is een meester in zijn vak. Van de interieurarchitect die het ontwerp maakt, tot de meubelmakers en monteurs die uw keuken produceren en plaatsen. Sinds jaar en dag vindt dit alles plaats vanuit ons atelier in Deerlijk. Dat garandeert écht lokaal vakmanschap. Breng een bezoek aan onze toonzaal in Gent en ontmoet onze medewerkers. Bij ons wordt u hartelijk verwelkomd!

Uw keuken op maat in Schoonaarde wordt lokaal vervaardigd

Wij zijn verantwoordelijk voor het volledige traject van uw keukenproject in Schoonaarde, van concept tot oplevering. Al 60 jaar lang worden onze keukens vervaardigd in Deerlijk, met een constante focus op kwaliteit. In ons atelier wordt uw keuken met zorg en precisie op maat gebouwd door onze meubelmakers. We garanderen de perfecte afwerking door de combinatie van hun vakkennis en onze geavanceerde machines. Dat hierbij enkel de beste materialen en technieken worden gebruikt, spreekt voor zich.

U bent uniek, net zoals uw interieur

In onze showroom in Gent wordt u met open armen ontvangen door onze interieurarchitecten. Ze nemen de tijd om in alle rust te luisteren naar wat u belangrijk vindt in uw ontwerp. Uw keuken in Schoonaarde wordt tastbaar dankzij een persoonlijk designproces. Een schets van het grondplan wordt concreet door de keuze van specifieke materialen en afwerking. Wij zijn er om met u mee te denken. Zo wordt uw keuken, het kloppende hart van uw huis, op maat gemaakt.

keuken gent groen

Uw maatkeuken in Schoonaarde aan een correcte prijs

Een correcte en eerlijke prijs is bij ons een vast gegeven voor uw keuken op maat in Schoonaarde. U betaalt wat vooraf is overeengekomen. Pas nadat uw keuken tot in de kleinste details is afgewerkt en opgeleverd, volgt de eindfactuur. Zo drijven we onszelf naar perfectie en verzekeren we een onbetwiste 100% tevredenheid van u als klant.

keukeneiland wit hout
Heeft u uw eventuele bouwvergunning op zak en bent u op zoek naar een persoonlijke en professionele ervaring? Plan een afspraak in onze showroom te Gent en laat u inspireren!
Lees meer