We werken bij voorkeur op afspraak. U kan deze makkelijk zelf inboeken via deze link

SuperChic: de unieke maatkeuken voor uw woning in Schellebelle

SuperChic is al sinds 1961 uw specialist voor keukens op maat in Schellebelle. Dankzij ons toegewijde team van adviseurs en vakmensen kunnen we elke klant een persoonlijke ervaring bieden. Kwalitatief maatwerk staat centraal in de productie van iedere keuken die ons atelier in Deerlijk verlaat. We gaan tot het uiterste om van uw keuken een omgeving te maken waar u zich thuis voelt.
keuken groen

Ons team staat voor u klaar

Ons ervaren topteam van 25 collega’s ontwerpt, produceert en plaatst uw droomkeuken in Schellebelle. Ze zijn stuk voor stuk meesters in hun werk. Van de interieurarchitect die uw keuken ontwerpt, tot de meubelmakers en monteurs die het project uitvoeren. Sinds jaar en dag gebeurt dit vanuit ons atelier in Deerlijk. Dat garandeert écht lokaal vakmanschap. Breng een bezoek aan onze toonzaal in Gent en maak kennis met onze medewerkers. U bent van harte welkom!

Uw keuken op maat in Schellebelle is lokaal vervaardigd

Het volledige traject, van ontwerp tot oplevering, wordt door ons beheerd voor uw keuken in Schellebelle. Zonder enige compromissen op kwaliteit, worden onze keukens al 60 jaar lang vervaardigd in Deerlijk. Uw keuken wordt door onze meubelmakers volledig op maat gebouwd in het atelier. Onze hoogwaardige machines en hun ervaring dragen bij aan een afwerking van topkwaliteit. Dat hierbij enkel de beste materialen en technieken worden gebruikt, is vanzelfsprekend.

U bent uniek, uw interieur is dat ook

Onze interieurarchitecten verwelkomen u graag in onze showroom in Gent. Ze nemen de tijd om te luisteren naar wat u belangrijk vindt in het ontwerp. Dankzij een persoonlijk designproces wordt uw keuken in Schellebelle tastbaar. Unieke materialen en afwerking geven leven aan de schets van het grondplan. Wij denken voortdurend met u mee. Zo wordt uw keuken, het kloppende hart van uw huis.

keuken roeselare hout

Uw maatkeuken in Schellebelle aan een eerlijke prijs

Een correcte en eerlijke prijs is bij ons een vast gegeven voor uw keuken op maat in Schellebelle. Transparantie staat voorop: u betaalt wat werd afgesproken. Pas nadat uw keuken tot in de kleinste details is afgewerkt en opgeleverd, volgt de slotfactuur. Zo blijven we streven naar perfectie en waarborgen we 100% tevredenheid van u als onze klant.

keuken dendermonde wit
Heeft u eventueel al een bouwvergunning en bent u op zoek naar een persoonlijke en professionele benadering? Plan een afspraak in onze showroom te Gent en realiseer uw keuken!
Lees meer