We werken bij voorkeur op afspraak. U kan deze makkelijk zelf inboeken via deze link

SuperChic: de unieke maatkeuken voor uw woning in Schelderode

Al sinds 1961 richt SuperChic zich op keukens op maat in Schelderode. Met ons bekwaam en verscheiden team van adviseurs en vakmensen bieden we elke klant een persoonlijke ervaring. In ons atelier in Deerlijk streven we naar perfectie in elk detail, wat resulteert in kwalitatief maatwerk. Ons doel is om van uw keuken een plek te maken waar u zich thuis voelt.
keuken overzicht wit

Ons team is u van dienst

Ons ervaren topteam van 25 collega’s staat garant voor het ontwerpen, produceren en plaatsen van uw keuken in Schelderode. Ze onderscheiden zich stuk voor stuk als meesters in hun vak. Gaande van de interieurarchitect die uw keuken ontwerpt, tot de meubelmakers en monteurs die uw keuken produceren en plaatsen. Sinds jaar en dag speelt dit alles zich af in ons atelier in Deerlijk. Lokaal vakmanschap gegarandeerd! Breng een bezoek aan onze showroom in Gent en ontmoet onze medewerkers. We heten u van harte welkom!

Uw keuken op maat in Schelderode is lokaal vervaardigd

Van begin tot einde voeren wij het gehele proces uit om uw keuken in Schelderode te realiseren. Met de hoogste kwaliteitsstandaarden, worden onze keukens al 60 jaar lang vervaardigd in Deerlijk. Onze meubelmakers bouwen uw keuken volledig op maat in het atelier. Onze geavanceerde machines en hun expertise dragen bij aan een afwerking van topkwaliteit. Het is vanzelfsprekend om uitsluitend de beste materialen en technieken te gebruiken.

U bent uniek, net zoals uw interieur

Kom langs in onze showroom in Gent, waar onze interieurarchitecten u met plezier zullen verwelkomen. Ze nemen de tijd om aandachtig te luisteren naar uw dromen, wensen en noden. Uw keuken in Schelderode wordt tastbaar door een persoonlijk designproces. Het grondplan wordt concreet door de keuze van bijzondere materialen en afwerking. Wij denken voortdurend met u mee. Zo krijgt uw keuken, het kloppende hart van uw huis, precies de eigenheid die u wenst.

keuken gent groen

Uw maatkeuken in Schelderode aan een correcte prijs

Wij staan garant voor een op maat gemaakte keuken in Schelderode aan een prijs die correct en eerlijk is. Transparantie staat voorop: u betaalt wat werd afgesproken. Pas nadat uw keuken tot in de kleinste details is afgewerkt en opgeleverd, betaalt u de definitieve factuur. Zo blijven we streven naar perfectie en waarborgen we 100% tevredenheid van u als onze klant.

keuken dendermonde wit
Bent u in het bezit van uw eventuele bouwvergunning en wilt u een persoonlijke en professionele ervaring? Maak een afspraak in onze showroom te Gent en laat ons uw droomkeuken samenstellen!
Lees meer