We werken bij voorkeur op afspraak. U kan deze makkelijk zelf inboeken via deze link

Realiseer uw droomkeuken in Saint-Lèger met SuperChic

SuperChic is al sinds 1961 specialist in keukens op maat in Saint-Lèger. Met een team van professionele adviseurs en vakmensen streven we ernaar elke klant een persoonlijke ervaring te bieden. Iedere keuken die ons atelier in Deerlijk verlaat, getuigt van kwalitatief maatwerk. Zo toveren we uw keuken om in een plaats waar u zich direct thuis voelt.
keuken grijs hout

Ons team is u van dienst

De keuken van uw dromen in Saint-Lèger wordt vakkundig ontworpen en geplaatst door ons ervaren topteam van 25 collega’s. Stuk voor stuk blinken ze uit in hun werk. Gaande van de interieurarchitect die uw keuken ontwerpt, tot de meubelmakers en monteurs die het project uitvoeren. Sinds jaar en dag gebeurt dit vanuit ons atelier in Deerlijk. Lokaal vakmanschap gegarandeerd! Kom langs in onze toonzaal in Deerlijk en ontmoet onze medewerkers. Onze deur staat voor u open!

Uw keuken op maat in Saint-Lèger wordt lokaal vervaardigd

Onze betrokkenheid omvat het volledige proces, van ontwerp tot realisatie van uw keuken in Saint-Lèger. Al 60 jaar lang worden onze keukens vervaardigd in Deerlijk, met een constante focus op kwaliteit. In het atelier bouwen onze meubelmakers uw keuken volledig op maat. De combinatie van hun vakkundigheid en onze hoogtechnologische machines zorgt voor de perfecte afwerkingsgraad. Hierbij enkel de beste materialen en technieken gebruiken, spreekt voor zich.

U bent uniek, net zoals uw interieur

In onze showroom in Deerlijk wordt u met open armen ontvangen door onze interieurarchitecten. Ze nemen de tijd om uw dromen, wensen en noden te begrijpen. Door ons persoonlijke designproces wordt uw keuken in Saint-Lèger een tastbare realiteit. Unieke materialen en afwerking geven leven aan de schets van het grondplan. Uw visie is belangrijk voor ons, we denken graag met u mee. Zo krijgt uw keuken, het kloppende hart van uw huis, precies de eigenheid die u wenst.

keuken kortrijk kasten

Uw maatkeuken in Saint-Lèger aan een eerlijke prijs

Een correcte en eerlijke prijs is bij ons een vast gegeven voor uw keuken op maat in Saint-Lèger. U betaalt wat vooraf is overeengekomen. Pas wanneer uw keuken volledig en tot in de puntjes afgewerkt wordt opgeleverd, volgt de definitieve factuur. Zo drijven we onszelf naar perfectie en verzekeren we een onbetwiste 100% tevredenheid van u als klant.

keukeneiland wit hout
Heeft u al een eventuele bouwvergunning en zoekt u persoonlijke en professionele begeleiding? Ontdek de mogelijkheden voor uw keuken door nu een afspraak te maken in onze showroom te Deerlijk!
Lees meer